Konkretno naj bi se imenovala nova stranka SMC + GAS. Oziroma stranka Počivalška in Kovšče. Konkretno sranje bi lahko povsem mirno zapisal sploh ob dogajanju zadnjih 19 mesecev, ko sta ravno ti dve osebi “krojila” naše usode. Jaz močno dvomim, da bodo dobili 3 odstotke glasov na volitvah in sploh prišli v parlament.

Kaj storiš, ko “nategneš” volivce, ki so ti dali glas, ker si jasno komuniciral, da ne boš šel v kolaboracijo z Janezom, pa vendar to storiš in se 19 mesecev obnašaš ošabno in brez vesti? Ustanoviš novo stranko, ki se “bo imenovala” Konkretno. Pri tem zraven povabiš se Alojza Kovšco, ki je bil adjutant Janezu kot predsednik Državnega sveta.

In ker imaš novo ime, potem seveda pričakuješ, da ti bodo volivci verjeli in da bo to uspeh na volitvah, ki prihajajo. Ker je vse v imenu, kajne?

Seveda vmes dodaš še par floskul o “zelenem preboju” in dodaš industrijsko konopljo, ker posamezni svetovalci imajo velik interes na tem področju in potem je to to. Zapakiraš in greš na volitve. In upaš, da imajo volivci spomin zlate ribice in so v vmesnem času pozabili na vse sranje, ki sta ga kreatorja te stranke naredila v tem času.

Upam, da se jima zgodi kot se je zgodilo s stranko 0,88 odstotka!

konkretno stranka
konkretno stranka