twitter luka pers sodnisvet twitter luka pers sodnisvet

Luka Perš aka SodniSvet / koliko fake profilov na tviterju imajo desničarji?

Luka Perš je “novinar” Nova24, ki se je v določenem času veliko ukvarjal z menoj in mi posvečal prostor v desnosučnem mediju. Danes pa je prišlo na dan, da ima Luka Perš svoj alter ego profil SodniSvet, ki je namenjen diskreditacijam. Tako, kot je imela Alenka Jeraj svoj alter ego profil Kopriva, ki je bil prav tako namenjen diskreditacijam.

Vsakomur, ki je na tviterju je jasno, da imajo desničarji na tviterju neskončno fake profilov. Ampak očitno jih upravljajo tudi “novinarji” desnosučnih medijev in tudi poslanci stranke SdS. In ko pridejo takšni podatki na plan, potem je jasno, da poskušajo domoljupci sanirati škodo in začnejo s poskusi spina.

Luka Perš  je bil očitno tako vesel, ker ga je pohvalil Igor Pirkovič, da je pozabil s katerega računa tvita. Sicer je kasneje poskusil sanirati škodo, vendar mu to ni uspelo. Še več, tviteraši so ugotovili, da se Luka Perš aka SodniSvet res rad pogovarja s seboj.

Mogoče pa je to njihova narava, kajne?

twitter luka pers sodnisvet
twitter luka pers sodnisvet
  1. Najbolj sporno je to, da se kader iz Nove24 navdušuje nad Heydrichom in v naslednjih postih še nad Globočnikom.

  2. A za tem profilom res stoji oseba, ki ne zna normalno povedati niti enega stavka, ne bom ugotavljal. Je pa skrajno neprofesionalno, da pod profilom Sodni svet, pri katerem bi pričakoval neko bolj resno komunikacijo, človek bere komentarje na nivoju 15-letnega gamerja.

Komentarji so zaprti.