ivan simic lastnorocno podpisuje odlocbe ivan simic lastnorocno podpisuje odlocbe

Mojca Škrinjar laže / Ivan Simič se ni podpisal na dohodninske odločbe za leto 2020, ampak se je Simon Starček

Zelo smešen poskus spina, da Ivan Simič lastnoročno podpisuje dohodninske odločbe, ki so ga v teh dneh na družbenih omrežjih poskušali izpeljati pripadniki SdSa in pri katerem je prednjačila Mojca Škrinjar je dobil povsem nov vidik. Ivan Simič se namreč ni podpisal na dohodninske odločbe za leto 2020, ampak se je Simon Starček, ki je bil takrat začasni šef Fursa. Očitno Uroš Urbanija, Mirko Mayer in ostali pač lažejo …

Ivan Simič je na zaslišanju priznal, da vsako leto pelje najboljšega dohodninskega plačnika na kosilo. V bistvu, če ne bi šlo za davčno tajnost in če taisti Ivan Simič ne bi imel dostopa do podatkov o premoženju in vsem ostalem vseh državljanov, bi šlo vse to verjetno mimo nas. Pa vendar ni šlo.

Ker so ga dobili s prsti v marmeladi – in on se očitno požviga na to, so poskušali na domoljupski strani spinati celotno zgodbo v smer, da Ivan Simič lastnoročno podpisuje dohodninske odločbe in informativne izračune. Zelo žalosten poskus spina, ker ti ljudje ne razumejo pomena “faksimil”.

Da pa je zgodba še bolj smešna, pa je dejstvo, da lansko leto Ivan Simič sploh ni bil podpisan na dohodninskih odločbah, ampak je bil pod njimi podpisan Simon Starček.

Uboga Mojca, ki ji je pomanjkanje jogurta v mladosti povzročilo resne težave …

ivan simic lastnorocno podpisuje odlocbe
ivan simic lastnorocno podpisuje odlocbe