nsi nsi

Čestitke NSi za najbolj butast predlog / oprostitev dohodnine za Slovence, ki se vrnejo v domovino

Stranka NSi si zasluži nagrado za najbolj butast predlog vseh časov. NSi predlaga oprostitev dohodnine za Slovence, ki se vrnejo v domovino, in tuje strokovnjake, ki se preselijo v Slovenijo. Da, prav ste prebrali. NSi bi omogočila, da tuji strokovnjaki pridejo v Slovenijo in uživajo v javnih storitvah, ki jih moramo mi plačevati in bi jih tako plačevali še za njih!

Da ne omenjam ideje, da bi oprostili plačila dohodnine tistim Slovencem, ki se vrnejo nazaj v Slovenijo. Ker? Zakaj? A zato, ker bi prišli nazaj v Slovenijo? Ostali državljani pa naj plačujejo davke in to je to?

Kje ti ljudje živijo, da jih nihče ne ukrade? Tole presega meje realnosti in sedaj se mi zastavlja vprašanja kdo hudiča tem ljudem piše in predstavlja te predloge? Oz. z drugimi besedami – kaj ti ljudje jedo, da sploh tvitnejo kaj takšnega?

Me zanima, če so med “strokovnjaki” NSija iz njihovega predloga lahko tudi migranti, ki bi ostali v Sloveniji, ali pa gre pri njihovem predlogu zgolj za “ljudi, ki zadostijo NSi standardom”. Ali bi bili oproščeni plačevanja dohodnine tudi tisti delavci, ki čistijo ceste? Gradijo infrastrukturo? Ali pa gre samo za tiste, ki bi jih NSi določila?

Kaj če bi se NSijevci začeli ukvarjati s situacijo. v Sloveniji? Kaj pa, če ne bi žalili vseh tistih strokovnjakov, ki niso odšli v tujino, ampak so ostali v Sloveniji in živijo v tej kloaki, ki ste jo zadnje dve leti soustvarjali? Sram vas je lahko!

Komaj čakam volitve in da NSi odplakne na smetišče zgodovine, kajti tole gre daleč preko meja dobrega in slabega okusa!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja