mirko mayer andrej rajh mirko mayer andrej rajh

Zakaj Mirko Mayer laže / se bo opravičil poslancu Andreju Rajhu iz stranke SAB?

Mirko Mayer laže in zavaja. Danes je s fotografijo, ki mu jo verjetno poslal poslanec SdSa Dejan Kaloh, poskušal “sanirati škodo”, ki jo je povzročil Aleš Hojs, ko je jedel arašide v parlamentu. Mirko Mayer je poslancu Andreju Rajhu očital, da nosi alkohole v parlament.

Seveda je zgodba dobila takoj svoj članek na Nova24 in zgražanje domoljupcev je bilo enormno. No, Mirko Mayer je pozabil povedati kaj je zadaj za to zgodbo in kaj se je sploh dogajalo pred tem.

Ker je zadeva dokaj preprosta, bi seveda pričakoval, da se bo Mirko Mayer opravičil poslancu za lažne in zavajajoče obtožbe. Optimist, kajne? Saj vem, ampak upanje umrje zadnje.

Torej kaj je s to zgodbo s steklenico alkohola v samem parlamentu? Andreju Rajhu jo je podaril Zmago Jelinčič, kar je tudi zelo jasno vidno iz samega videoposnetka. In če bi bil Mirko Mayer novinar, potem bi preden bi obtoževal poslanca, pri njem preveril kaj se je dogajalo in zakaj je bila steklenica pod njegovo poslansko klopjo.

Ampak to je za desnosučne “novinarje” seveda preveč, saj je napade, potem pa skrije in počaka, da gre vse skupaj mimo. In smešno je, da je tudi Danijel Krivec iz SdSa dobil steklenico, ampak o tem Mirko pač ne bo pisal, kajne?

mirko mayer andrej rajh
mirko mayer andrej rajh