Polnilnice Gremo na elektriko subiceva Polnilnice Gremo na elektriko subiceva

17 novih polnilnih mest v mreži Gremo na elektriko v garaži Šubičeva

Največja mreža električnih polnilnic v Sloveniji Gremo na elektriko, v kateri je že 426 polnilnih mest, je odslej bogatejša še za sedemnajst novih. Polnilnice so po novem na voljo uporabnikom v drugi kleti parkirne hiše Šubičeva na ljubljanskem Trgu republike. Družba Elektro Ljubljana jih je postavila v sodelovanju z družbo BSL, ki je lastnik in upravitelj garaže. Za videz in označevanje tega dela garaže so poskrbeli v oblikovalskem studiu Kabinet 01.

Konec decembra je zaživelo tudi novo, posodobljeno spletno mesto Gremo na elektriko, Vozniki električnih vozil na prenovljenem spletnem mestu najdejo vse informacije o polnjenju in uporabi sistema, ki ima že več kot 8000 uporabnikov. Preko spletnega mesta pa lahko dostopajo tudi do posodobljenega zemljevida polnilnic, kjer lahko enostavno poiščejo polnilnico na lokaciji, kjer jo potrebujejo, in načrtujejo svojo pot in polnjenje avtomobila.

Spletno mesto pa je namenjeno tudi podjetjem, ki želijo v sodelovanju z Elektrom Ljubljana postaviti lastne polnilnice in jih vključiti v sistem Gremo na elektriko.

V družbi Elektro Ljubljana kot pionirji e-mobilnosti v Sloveniji že od leta 2010 skrbijo za razvoj polnilne infrastrukture za električna vozila. V prvih devetih letih so za spodbujanje razvoja e-mobilnosti omogočili 90.000 brezplačnih polnjenj.

  1. Zanimivo, da so to objavili zdaj, v resnici pa deluje že od lanskega julija.

Komentarji so zaprti.