Neznanec vrgel molotovko v dnevno sobo obcinske svetnice stranke LMS Neznanec vrgel molotovko v dnevno sobo obcinske svetnice stranke LMS

Razglasite epidemijo in sprejmite ukrepe, ki bodo delovali, ker vse razpada

Včeraj je bilo 14.814 testiranih, od tega jih je bilo 7.420 pozitivnih. V Sloveniji imamo trenutno preko 50.000 okuženih, vendar vlada še vedno ni razglasila epidemije in sprejela ukrepov, ki bi delovali. Vsakomur je jasno, da oblast ne razglasi epidemije, ker ni denarja in bi šla država v bankrot.  Namesto z epidemijo se raje ukvarjajo s kadrovanjem in štetjem člankov z negativno konotacijo do njih.

Se še spomnite začetka epidemije in vseh očitkov Šarcu, da ob petih okuženih ni razglasil epidemije in zaprl države? Janez pa je bil “na smučanju” … Ampak to za domoljupce ni pomembno. Oni pač verjamejo v brezmadežno spočetje in za njih tudi sloni letijo.

Vas lahko sedaj kozmična sila vrže v leto 2022, ko je dnevno preko 5000 novo okuženih in še vedno nimamo razglašene epidemije? Ko se ne posluša stroke in se ne sprejema ukrepov, ki bi bili potrebni v tej situaciji? Ko se namesto z reševanjem te krize vlada ukvarja s kadrovanjem in politično propagando pred volitvami.

Ko tulijo vsi v en glas, da imamo gospodarsko rast, medtem pa ljudje ne morejo plačati položnic in je država “zapufana do amena” in bomo to njihovo “lomastenje” plačevali še naslednjih 20 let?

Ja, to je ta “janšistična demokracija”, kjer se vsakogar, ki ni z njimi kamenja na prangerju. To so ti ukrepi, ki Slovenijo uvrščajo v sam vrh. Ker se pred volitvami oblast boji sprejeti kakršenkoli ukrep, pustijo, da ljudje umirajo, se okužijo in zbolijo. To so ti ukrepi vlade, ki bi morala za vekomaj pristati na smetišču zgodovine in ki bi morala biti primer kako se ne sme vladati med epidemijo!

Ta vlada bo raje pustila, da država sama poklekne, ko bo toliko okuženih, da bo onemogočeno delo v podjetjih in ko bodo šole zaprte, ker bodo vsi šolarji doma v karantenah. Ja, to so ti ukrepi najbolj nesposobne ablasti!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja