zenske objekt zabave zenske objekt zabave

Brez rojevanja otrok postanejo ženske le že objekt za zabavo, brez posebne vrednosti / nekdo to napiše leta 2022

Za nekatere je žensko osnovno poslanstvo rojevanje. In brez rojevanja otrok postanejo ženske le že objekt za zabavo, brez posebne vrednosti! Da, prav ste prebrali. Ne gre za besede iz leta 1865, ampak gre za besede, ki jih je navdušen pripadnik desnice napisal na tviterju leta 2022. Ali je imel v mislih nune in jih je označil kot objekte za zabavo?

Nisem si izmisil teh besed. Moja domišljija ni tako bujna, prav tako nisem mizogin, da bi sploh pomislil na kaj takšnega. Ampak očitno med nami obstajajo ljudje, ki tako razmišljajo in to tudi tvitajo. Kar je še hujše, ta oseba je dobila za to vsebino kup všečkov, kar preprosto pomeni, da desnosučni volivci dejansko verjamejo, da so ženske, ki ne morejo roditi otrok le še objekt za zabavo in so brez posebne vrednosti.

Priznam, sram me je. Sram, da živim v tem svetu, med takšnimi ljudmi. Raje si ne predstavljam, če ima ta osebek dejansko partnerico kakšno je njeno življenje – čeprav so ponavadi najbolj glasni o teh temah tisti, ki so največji “pusiji”. Pes, ki laja, ne grize, al kako že gre tisti stari rek.

Sicer pa da bo jasno – Kombinacija imena in priimka: Med prebivalci Slovenije ni nikogar z imenom Andrej in priimkom Slivnik. Torej gre verjetno za trola, ki pač poskuša s takšnimi “provokacijami”! Ampak že to, da nekdo sploh pomisli na kaj takšnega je zavrženo in gnusno dejanje!

Ob takšnih primerih ne smemo biti tiho! Če bomo enkrat tiho, bomo lahko vedno tiho, ker se nismo odzvali na to takoj! Tako je Janez s svojo retoriko uspešno ustvaril poligon v Sloveniji, kjer je neskončno prostora za fakenews, poskuse diskreditacij, grožnje in ogromno verbalnega nasilja! #dostmam

zenske objekt zabave

  1. Had, mene v tej družbi dejansko postaja strah za našo prihodnost, ko berem komentarje in tvite takih osebkov, seveda podprte še s strani aktualne vladajoče klike, da smo državljani svinje, lenuhi, dušeno moteni… kaj meniš, kam pluje ta družba?

Komentarji so zaprti.