boris doblekar laze boris doblekar laze

Boris Doblekar laže in ponareja / laž je nesmrtna duša SdSovcev

Boris Doblekar je poslanec SdS. In tem poslancem je laž v krvi. To je dokazal tudi včeraj na tviterju, ko je objavil ponarejeno fotografijo in obtožil osebo, ki jo drži v roki: Tale vztrajen osebek, ostanek jugovine se v Ljubljani, po njegovem v imenu ljudstva in mimogrede za denar ljudstva (#institut8marec) bori proti slovenskemu ljudstvu in Sloveniji🙈 Verjetno je prespal #plebiscit in bil skrit med #vojnazaSLO🤔! Kaj vse nosi ta slovenska zemlja🙉?

Seveda je vsako besedo, ki jo izrečejo SdSovci potrebno preveriti. In par klikov po internetu prikaže pravo fotografijo oz. vsebino, ki je bila napisana na samem “plakatu”.

Namesto Doblekarjeve ponarejene parole 24. aprila volim za Titovo Jugoslavijo – je bilo na plakati v resnici napisano: 24. aprila volim za globalno pravičnost.

Verjetno dotični Doblekar ne razume pomena globalna pravičnost, pa se mu je ob tem storilo milo in se je odločil, da bo napisal svojo željo na plakat.

Mogoče pa si Boris Doblekar želi Titove Jugoslavije, vendar o tem ne sme pisati in govoriti, saj pripada stranki SdS! Sicer pa je takšnih primerov ponarejanja in laži vsak dan več in več s strani desnosučnih.

boris doblekar laze