vemo kje zivite vemo kje zivite

Mojca Škrinjar obtožuje Inštitut 8. marec, da so ji poslali grozilno pismo / bo odgovarjala za laž

Pred časom so nekateri SdSovi poslanci na dom dobili grozilno pismo z vsebino – Vemo kje živite! in narisanim metkom in vislicami. Vsakomur je jasno, da gre za delo domoljupca, saj ne zna uporabljati vejice. Mojca Škrinjar, poslanka SdSa pa je na Facebooku obtožila prostovoljce Inštituta 8. marec, da stojijo za tem! Ker gre seveda za laž, upam, da bo kdo proti njej vložil ovadbo zaradi laži in podtikanj!

Vsak, ki ni priplaval po juhi, mu je jasno, da bo takšnih abotnih poskusov valjenja krivde na vse druge v predvolilnem času vse več. Pred časom so nekateri poslanci dobili grozilno pismo z metkom, ampak je vse tako potihnilo. Tudi s tem grozilnim pismom se nihče resno ne ukvarja in prav žalostno je bilo videti kako so nekateri poslanci SdSa objavljali, da so dobili grozilno pismo s tedensko zamudo. Vsa pisma so bila poslana s pošte Vransko.

Glede na to, da so posamezni SdSovci takoj s prstom usmerili prst v Inštitut 8. marec je vsakomur lahko jasno, da jim 8. marec predstavlja ogromno nevarnost. Ne fizično, ampak nevarnost, da se bodo odlično organizirali in poskrbeli za drugačen rezultat volitev kot si ga želijo desnosučni.

Na začetku so SdSovci in njihovi lakaji poniževali in zasmehovali Inštitut 8. marec. Sedaj pa jih obtožujejo za stvari, ki jih niso storili.

Aja, zakaj verjamem, da jih niso storili? Ker vsak, ki ima vsaj ščepec soli v glavi ne bi šel na takšen način v konfrontacijo s SdSovci. Ker s tem jih narediš žrtve in Janez na valu “žrtve” jaha že 30 let. Vsak malce boljši strateg bi se distanciral od tega, predvsem pa bi jih porazil tam, kjer so šibki – na argumentih in dejanjih in ne v grožnjah s polpismenimi pismi.

Ampak nekateri poslanci SdSa niso tako “brihtni”, saj jim je pomanjkanje jogurta povzroćilo daljnosežne težave! In Mojca je znova dokazala, da zna zgolj in samo vsepovprek obtoževati. Modus operandi desnice, pač!

vemo kje zivite
vemo kje zivite