Disney+, storitev pretočnih vsebin podjetja The Walt Disney Company, je potrdil, da bo to poletje storitev začela delovati v 42. državah in na 11. novih ozemljih. Nove države so med drugim Slovenija, Južna Afrika, Turčija, Poljska in Združeni arabski emirati.

Z ekskluzivno izvirno vsebino in na tisoče epizod in filmov iz Disneyja, Pixarja, Marvela, Vojne zvezd, National Geographica in vsebin družbe Star, je Disney+ dom za pretakanje nekaterih najbolj priljubljenih zgodb na svetu.

Disney+ je platforma za pretakanje filmov in oddaj iz Disneyja, Pixarja, Marvela, Vojne zvezd in National Geographica, skupaj s Simpsoni in še veliko več. Na izbranih mednarodnih trgih vključuje tudi novo blagovno znamko splošnih zabavnih vsebin Star. Vodilna storitev pretakanja vsebin neposredno potrošnikom družbe Walt Disney Company, Disney+, je del segmenta Disney Media & Entertainment Distribution.

Storitev ponuja brezkomercialno pretakanje vsebin skupaj z vedno večjo zbirko ekskluzivnih izvirnikov, vključno z celovečernimi filmi, dokumentarci, igranimi in animiranimi serijami ter kratkimi vsebinami. Z dostopom brez primere do Disneyjeve dolge zgodovine neverjetne filmske in televizijske zabave je Disney+ tudi ekskluzivni dom za pretakanje najnovejših izdaj The Walt Disney Studios. In prek Star ponuja najnovejše iz 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures in še več.