nika kovac slovenka leta 2021 nika kovac slovenka leta 2021

Slovenka leta 2021 je Nika Kovač / bi Janez Janša moral postati Slovenka leta?

Nika Kovač je po izboru revije Jana postala Slovenka leta 2021. Nika Kovač je ustanoviteljica in direktorica Inštituta 8. marec in trn v peti Janeza Janše, ki je svoje “nestrinjanje” z njenim izborom že včeraj objavil na tviterju in dokazal svoje kalimerovstvo: Povsod po svetu v tem času spopada s pandemijo za osebnosti leta izbirajo medicinske sestre ali zdravnice. Nekoga, ki se je najbolj žrtvoval za druge. V Sloveniji pa tiste, ki najbolj nagajajo.

Ne, Janez. Nika ne nagaja. Edini, ki “nagaja” in dela sranje v tej deželi si ti in tvoji podporniki, ki se na vse kriplje trudite, da bi uničili vse kar naj bi demokracija predstavljala. In Nika je vaš kontrapol, ki vam nastavlja ogledalo in ki je dosegla, da so vaše neumne ideje padle na referendumu, saj ji je uspelo mobilizirati tiste, ki sicer ne hodijo na referendume.

Ker je strah pred Niko velik, se že skoraj leto dni trudite, da bi jo poskusili diskreditirati oz. jo zaničujete, ponižujete in ji poskušate vzeti veljavo. Vse zgolj in samo za to, ker vsakič znova dokazuje, da je Človek in ker se ne strinja z neumnostmi, ki vam jim uspe sproducirati.

Še več – Nika je glas tiste generacije, ki ji je vseeno za to kdo je “lastnoročno odcepil Slovenijo” in ki ji se ne ukvarjam s temami, ki so se zgodile v prejšnjem tisočletju. Teh mladih ne zanima preteklost, saj s strahom zrejo v prihodnost, ki ste jim jo vi popolnoma degradirali in s svojimi neumnimi odločitvami zaznamovali in uničili za naslednje generacije.

Mora biti kar hudo stanje, ko predsednik vlade vsak dan znova dokaže, da je “vrhovni bully” in da poskuša s svojimi tviti uperiti svoj srd v predstavnike civilne družbe.

Ko namerno ustvarja toksično ozračje, predvsem pa ko mu stojijo troli s Trstenjakove z izmišljenimi profili in “stock” fotografijami ob strani in mu prikimavajo. Ampak to je modus operandi Janeza, ki se ne zaveda, da vsakič znova izpade “un ta hud frajer”, ki mu zgolj par njegovih “privržencev” daje “highfive”, vsi ostali pa se muzamo in ga pomilujemo.

Tik Tok Tik Tok.

Čestitke Niki za naziv Slovenka leta, predvsem pa kapo dol, da tako stoično prenašaš vse napade desnice, ki si jih deležna!

p.s.: mogoče pa si je Janez samo želel, da bi on postal Slovenka leta in je sedaj užaljen … Tudi to je mogoče, kajne?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja