Begunsko družino (mamo z otroki) iz Ukrajine sem pripravljen gostiti tudi jaz. Moški bodo ostali in bodo borili za svoj dom! Tvit domoljupca, ki se očitno ne zaveda, da ta vojna ni Tinder in da Ukrajinke ne bežijo za to, da bi pristale v naročju nekega osebka, ki bi izkoristil situacijo v Ukrajini za svoje “želje in potrebe”.

V teh dneh v Sloveniji lezejo iz “lukenj” ljudje, ki bi izkoristili vojno v Ukrajini za svoje namene. Vlada objava rasistične tvite na Twitter, domoljupci pa vsak dan znova dokazujejo, da se da dnevno “reinventati” dno.

Ta spodnji tvit je zgolj eden izmed dokazov v kakšnem svetu živimo. On ne bi vzel cele družine – čeprav verjetno zagovarja “njihovo tradicionalno družino”. On si dejansko želi, da bi se moški borili, da bi lahko on gostil mamo in otroke iz Ukrajine.

Če bi šlo za družino iz Afganistana, bi bila verjetno povsem drugačna situacija in takšnega tvita ne bi prebrali. Ker on pač bi izbiral – kot na Tinderju. Verjetno bi morala mati z otroki mu vnaprej poslati še svojo fotografijo, da bi lahko potem izbiral.

Žalosten svet, ki prikaže vso pokvarjenost ljudi, je svet v katerem živimo.

 

begunci ukrajina
begunci ukrajina