studio city peticija studio city peticija

Ablast umaknila oddajo Studio City pred volitvami / podpiši peticijo proti tej politični odločitvi

Včeraj je Marcel Štefančič v oddaji Studio City sporočil, da se oddaja do 9. maja poslavlja z malih zaslonov. Verjetno gre zgolj in samo za naključje, da oddajo Studio City umikajo iz programa ravno v času pred volitvami. Z drugimi besedami – ablast in njeni podrepniki bodo storili vse, da bo “poročanje uravnoteženo” oz. da se bo slišal samo njihov glas, ostali pa bodo utišani.

Še en kamenček v mozaiku janšistične demokracije v Sloveniji in še en dokaz, da se Janez ne bo kar tako vdal v svojo usodo, ki mu ne kaže dobro na prihajajočih volitvah. Glede na to kako so se lotili uničevanja nacionalke, je jasno, da mu gre za nohte in da bo “odstranil vse moteče elemente” pri njegovem pohodu na zmago. Ker ne bo zmagal, bodo seveda volitve ukradene, MSM mediji so bili proti njemu … Kalimero, ki vedno krivi druge za lastno nesposobnost.

Očitno bo Janez na koncu moral zamenjati tudi državljane!

Ampak, ker imamo v Sloveniji tudi državljani svojo besedo, so se pri 8. marcu odločili, da naredijo spletno peticijo, ki jo lahko podpišete – Gledalke in gledalci zahtevamo Studio City!

 

studio city peticija