ukrajina isce zeno ukrajina isce zeno

Hrvat prišel na mejo z Ukrajino po ženo

Pred dnevi je nacionalna televizija posnela prizor za katerega sem upal, da je fake. Posneli so Hrvata, ki ga je zapustila žena in se je odločil, da gre na ukrajinsko mejo in najde ženo, ki ji bo omogočil življenje pri njemu doma. Da, prav ste prebrali – nekdo se je odločil, da bo izkoristil tragedijo, ki se dogaja v Ukrajini za to, da pride do življenjske sopotnice oz. verjetno sužnje.

Vem in verjamem, da se v tem času dogajajo čudne stvari. Ampak to, da nekoga posnameš, kako s “transparentom” išče bodo “ženo”, pa je mimosunek, ki si ga nacionalka ne bi smela dopustiti. V bistvu se kaj takšnega sploh ne bi smelo zgoditi, ampak podgane prilezejo na plan in poskušajo izkoristiti priložnost, ki se jim ponudi.

Mogoče pa je sedaj jasno zakaj je Hojs omenjal, da lahko v Sloveniji sprejmemo 200.000 beguncev iz Ukrajine. Ker je veliko domoljupcev samskih in bi posledično lahko našli partnerice in posledično bi se uresničile sanje kozjanskega bika o treh milijonih Slovencev.

Skrajno zavržno in obsojanja vredno je tole! Da lahko izkoriščajo to tragedijo za svoje nizkotne želje? Da s kvazi dobrodelnostjo skrbijo za svoje riti ni več smešno. To je realnost v letu 2022. Kot bi šel na mesnico po kos mesa, medtem ko se dogaja tragedija v državi …

ukrajina isce zeno