kvizle kvizle

Kvizle.si / politični kviz v spomin in opomin / bravo Danes je nov dan

Priporočam https://kvizle.si/. Kvizle je kviz, ki nas opominja na to, kaj se nam je dogajalo v času Covid-19 krize, ki je z ukrajinsko vojno izginila, kljub temu, da se številke dvigujejo. Ablast se pač raje posveča Ukrajini, ker je sentiment veliko boljši kot je bil pri Covid-19, kar je bilo razvidno tudi iz včerajšnjega soočenja.

Ker je spomin državljanov precej kratek, je tale kvizle prijetna osvežitev vsega kar se je dogajalo v Sloveniji v času vlade Janeza Janše v kateri so sodelovale še stranke NSi, SMC, Desus in tudi SNS. Vsak dan do volitev vas čakajo zanimiva vprašanja in še bolj zanimivi odgovori – ker tega, kar se nam je dogajalo dve leti ne smemo pozabiti in temu se moramo na volitvah upreti!

Klik na https://kvizle.si/ in hvala Danes je nov dan za tale opomin in sprehod skozi dve leti “sranja” v Sloveniji.

Ustvarjalci kviza so zapisali:

V zadnjih nekaj letih smo lahko na domači politični sceni spremljali toliko afer, absurdov, spletk, škandalov, zlorab in drugih bizarnih pripetljajev, da je vse skoraj nemogoče našteti. Ker pa se spodobi, da se jih pred volitvami vseeno spomnimo, je pred tabo Kvizle – politični kviz, s pomočjo katerega lahko preveriš svoje znanje o turbulentnem obdobju tega mandata.

Vsak dan te bo tukaj čakalo 5 vprašanj, na katere lahko odgovoriš in si s pravilnimi odgovori prislužiš točke. Rezultate in svoj napredek lahko deliš s prijatelji in prijateljicami na družbenih omrežjih in jih tako pomagaš opomniti, zakaj moramo 24. 4. 2022 vsi na volitve.

kvizle