Nasa dezela Aleksandra Pivec3 Nasa dezela Aleksandra Pivec3

Za RTV Slovenija je stranka Naša dežela naslednica Desusa / kdo je tu nor?

Kaj se zgodi, če nastaviš prave ljudi na RTV Slovenija? To, da se odločijo, da je stranka Naša dežela, ki jo vodi dokazano koruptivna Aleksandra Pivec, naslednica Desusa in jo “imajo” za parlamentarno stranko, kot naslednico Desusa. Ob tem, da je Desus stranka, ki je še vedno v parlamentu in ki bo tudi sodelovala na volitvah 24.4.2022. Ampak Gibanje Svoboda pa ni naslednik stranke, čeprav ima dva poslanca v svojih vrstah.

Seveda je jasno, da bo RTV Slovenija in njeni nastavljeni kadri pomagali Aleksandri Pivec, da jo kdo opazi. Mediji so sicer že opazili. da živi v stanovanju za katerega ne plačuje najemnine, niti ni njegova lastnica. Ampak očitno to ni moteče. Kot ni bilo moteče, da je dokazano koruptivna, kar je bilo jasno iz dogajanja okoli obiska Vina Kras s svojima otrokoma.

Kaj torej omogoča odločitev RTV Slovenija stranki Naša dežela? Da bo sodelovala v soočenjih na TV, ker ima v svojih vrstah poslanko Matejo Udovč. Medtem, ko ima Stranka Svoboda v svojih vrstah dva poslanca – Janjo Sluga in Jurija Lepa. Ampak za njih ne veljajo isti vatli kot za Pivčevo.

Pa saj je jasno vsakomur v Sloveniji, kajne? Da pač imamo prvorazredne in drugorazredne stranke, poslance, državljane .. Ampak smešno je, da je Naša dežela naslednica Desusa, čeprav Desus sodeluje s svojimi kandidati na volitvah.

Ja, čestitke RTV Slovenija – res ste nori. Ornk nori, da si kaj takšnega upate, predvsem pa, da kaj takšnega naredite. Sram vas je lahko!

Nasa dezela Aleksandra Pivec3
Nasa dezela Aleksandra Pivec3
  1. Še vedno mi je nerešljivo vprašanje, kdo sploh misli voliti to žensko in njeno stranko …

Komentarji so zaprti.