sds gov sds gov

Od kdaj je SdS = gov.si / ali SdS izrablja proračunska sredstva za svojo kampanjo?

SdS rezultati govorijo – gov.si/rezultati. Tole sem opazil te dni na billboardih. In v istem trenutku se mi je zastavilo povsem preprosto vprašanje – od kdaj je SdS = gov.si? Jaz sem sicer verjel, da v vladi sodeluje še NSi, kar je ostalo od kozjanskega bika in ostalih kolaborantov, ampak očitno živim v zmoti.

Ne, ni smešno, ko si nekdo uzurpira oblast. Ni smešno, ko očitno vsi davkoplačevalci plačujemo SdSovo predvolilno kampanjo? Namreč gov.si ni SdS portal – oni jih imajo preko 40 v svojih rokah, vendar na srečo jih nihče ne obiskuje in so tako namenjeni bolj sami sebi.

Gov.si portal pa definitivno ni namenjen lažem in zavajanjem SdSa. Predvsem pa ne dičenju s tem, kaj vse je SdS storila za državljane. Nič niso storili oni, ker gre za naš denar. Denar, ki ga bomo odplačevali še leta in leta, ko teh kolaborantov ne bo več nikjer na političnem parketu, saj jih bodo volitve odpihnile s prizorišča.

Ampak za njimi bo ostalo sranje. Za njimi bo ostala greznica, ki jo vrsto let ne bo mogoče počistiti. In ja, dajmo se počasi zavedati, da vlada dobi od državljanov v upravljanje državo. Kar pomeni, da oni ne delijo ničesar – da vse, kar so dobili, bomo morali tudi sami plačati. In zapitek bo velik. In glava bo bolela v naslednjih letih, ko bodo začeli padati okostnjaki iz omar in ko bodo sodišča morala reševati te primere.

Ja, še 17 dni do volitev. In vsak dan je sranje večje in vsak dan vidimo kaj je janšistična demokracija. Janez bo moral zamenjati volivce …

sds gov
sds gov

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja