Še pomnite, prijatelji? Naslednjih 14 dni bo ključnih, je bil eden izmed stavkov s katerim nas je trenutna ablast strašila, nas zapirala znotraj meja občin, nam predpisovala kaj smemo in kaj ne smemo. Taista ablast, ki že nekaj časa daje občutek, da Covid-19 sploh več ne obstaja, ampak so ga pa odlično izkoristili za svoje mašćevanje civilni družbi in za svoje lastne rabote. Naslednjih 14 dni bo ključnih, ker potem bo ta ablast po volitvah odšla na smetišče zgodovine – upam, da za vedno!

Če se ne motim, je prvi te besede iz naslova izrekel Jelko Kacin. Oseba, ki so jo potegnili iz naftalina in ki je v prvih dneh dokazala, da ni sposobna stopiti v čevlje osebe, ki bi morala v ljudeh vzbujati zaupanje in ki bi morala znati komunicirati z različnimi deležniki na primerem način – on je pač zgolj dokazal, da zastopa interese ablasti in tistih, ki mu plačujejo njegove nebuloze, ki si jih je privoščil.

Vse, kar je šlo lahko narobe z njegovo komunikacijo – je šlo narobe. In ljudje ga niso tretirali kot osebo, ki bi ji zaupali. Vsak, ki vsaj približno ve kako mora v takšnih situaciijah potekati komunikacija, mu je jasno, da Kacin ni bil dorasel funkciji.

Ampak dovolj o Kacinu, ki je v vmesnem času že odletel na smetišče zgodovine in se je s svojo “eskapado” med časom Covid-19 “zasral” večjemu delu državljanov je postal povsem nepomemben.

24.4. bodo volitve. Volitve, kjer bomo odločali ali želimo janšistično demokracijo, ki smo ji bili priča zadnje dve leti. Ali se še spomnite kdaj nazadnje ste slišali informacije o Covid-19? Se vam še sanja kateri odloki sedaj veljajo? Ablast pač nima časa za te neumnosti več, ker mora pleniti – povsod, kjer je še kaj ostalo, saj naslednjih n-mandatov ne bodo več v vladi. In srčno upam, da bodo imela sodišča ogromno dela z vsem tem sranjem, ki smo ga bili deležni 2 leti in bomo na koncu dobili tudi dokaze, da ni bilo z nami, ki smo opozarjali na nepravilnosti nič narobe – narobe je bilo s tistimi, ki so si uzurpirali ablast, ker je bila to edina možnost, da uničijo Slovenijo.

Ja, to so ta domoljupna (zanalašč) dejanja, ki zgolj in samo dokazujejo, da si Slovenija in Slovenci zaslužimo več od fašizma in rasizma, ki sta se v tem času močno razpasla po Sloveniji. Ko lahko vsak SdSovev obtožuje ljudi brez vsakršnega dokaza – ker je to pač njihov modus operandi.

Naslednjih 14 dni bo ključnih, potem pa bomo zopet lahko zadihali in živeli življenje, ki si ga zaslužimo. Ta ablast pa bo spet tanko tulila iz opozicije in se pritoževala, da so vsi proti njej.