zan mahnic faila pasic zan mahnic faila pasic

Upam, da Faila Pašić toži Žana Mahniča zaradi tvita, da je ona “radikalna islamistka”

Faila Pašić je nevladnica. Je humanitarka in zagovornica ranljivih. Prejela je številna nacionalna in mednarodna priznanja za delo na področju človekovih pravic. Vendar za Žana Mahniča, državnega sekretarja za nacionalno varnost v Kabinetu predsednika vlade, je Faila Pašić “radikalna islamistka”.  Srčno upam, da ga toži za blatenje dobrega imena.

Kdo nam vlada, bi lahko bil dober naslov oddaje, kjer bi vsak teden predstavljali ljudi, ki sestavljajo vlado. In Žan Mahnič bi bil med tistimi za katere bi lahko prosto po Prešernu izbirali “kategorije” v katere sodi. Med njimi bi bila zagotovo tudi fašizem in rasizem.

To, da državni sekretar nekoga imenuje “radikalna islamistka” bi moral biti povod za njegovo razrešitev. Še več. Moral bi biti povod, da se nekdo v tej deželi vpraša v kaj mi tonemo, če lahko politiki na tako pritlehen način poskušajo diskreditirati vse drugače misleče.

Mogoče se Žan ne zaveda, da Faila ni trol iz kleti, ampak je oseba, ki je naredila veliko več dobrega kot bo Žan Mahnič v vsem svojem obstoju. Predvsem pa, da je Faila oseba, ki je na strani tistih na katere se Žan Mahnič rad spravlja – če vas to spominja na tistega “bulija”, ki je bil vedno najbolj glasen, ko pa je prišlo do česarkoli, pa je stisnil rep med noge in pobegnil – se ne motite.

Ampak jasno je, volitve se bližajo. Panika na Trstenjakovi je ogromna. Sami so ustoličili Roberta Goloba, sedaj pa jih je strah, ker bodo odplaknjeni na smetišče zgodovine za vekomaj. In potem se ti ljudje poslužujejo takšnih poskusov diskreditacij.

Nagnusno. Ampak od SdSovca ne morem pričakovati kaj drugega. To je pač njihov modus operandi – žalitve, podtikanja, laži. To je janšistična demokracija, ki bo 24.4. dočakala svoj konec!

zan mahnic faila pasic

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja