bacek jon igor pirkovic bacek jon igor pirkovic

Bacek Jon z večjo gledanostjo kot Pirkovičeva Arena z Rojcem, Požarjem in Gregorčičem

Kaj je sramota? Da ima nedeljska oddaja, ki jo vodi Igor Pirkovič in v kateri sodelujejo “eminentni” gosti Emil Rojc, Bojan Požar in Peter Gregorčič nižjo gledanost kot jo ima risanka Bacek Jon sredi dneva Ne, ne gre za šalo, gre za dejanske številke, ki jih je objavil Večer in prikažejo dejansko stanje gledanosti oddaje Igorja Pirkoviča. Očitno so oddaje na tako nizkem nivoju, da jih niti domoljupci ne gledajo!

Bilo bi smešno, če ne bi bilo žalostno. Že to, da ima Bacek Jon večjo gledanost kot oddaja, ki so jo desnosučni promovirali na tviterju par dni, bi moral biti znak, da nikogar ne briga Pirki in njegovi gostje.

Da njegovih oddaj ne gledajo niti najbolj zagreti privrženci desne ablasti. Da v Sloveniji pač nikogar več ne briga kaj imajo za povedati trije “politični delavci” za katere je jasno na katerem političnem polu so. Zagotovo bo Ukomov Urbanija v poročilu za to oddajo zapisal, da ni bila uravnotežena, ker je imela zgolj in samo pripadnike desnice – slaba šala, kajne? Sem pa vas mogoče vsaj za sekundico nasmejal! Ko gre za njihove ni potrebe po uravnoteženosti.

Še k številkam. Oddajo Arena si je po uradnih podatkih pogledalo slabih 38 tisoč gledalcev, kar je oddajo uvrstilo na 23. mesto najbolj gledanih nedeljskih vsebin.

Ob tem se lahko spomnimo, da je Požar dobil na zadnjih volitvah 7.835 glasov oz. 0,88 odstotka vseh glasov. Samo za primerjavo o kakšnih številkah je govora pri tem “eminentnih” gostih.

Očitno ima Pirki hudo konkurenco v Backu Jonu in predvidevam, da so to risanko že včeraj ukinili. Ker to je pač njihov modus operandi. Na koncu pač ostanejo sami s svojimi oddajami in uzurpirano nacionalko, ki je nihče več niti ne povoha. V nedeljo je imela oddaja 24ur zvečer malce manj kot 290.000 gledalcev.

Čestitke Pirki. Se mi pa smili Bacek Jon, ki ga bodo zagotovo odstranili iz programske sheme!

bacek jon igor pirkovic

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja