andrej hoivik sdm andrej hoivik sdm

Ne bodite depresivni, bodite aktivni, pridružite se nam v Slovenski demokratski mladini / Andrej Hoivik, SDM

Podpresednik Slovenske demokratske mladine Andrej Hoivik je v včerajšnjem soočenju, kjer so se “prekaljenim” politikom pridružili tudi člani podmladka in so govorili o duševnih stiskah mladih izjavil: “Ne bodite depresivni, bodite aktivni, pridružite se nam v Slovenski demokratski mladini.”

To je realnost podmladka SdS, ki je sicer pred tem govoril o športnikih in njihovem treniranju med Covidom-19 in njihovih uspehih. Očitno se ta oseba ne zaveda, da športniki NISO smeli trenirati v času Covid-19, ker jim je ablast to onemogočila. Da niti resorna ministrica ni skočila v zrak in vsaj poskusila kontrirati nerazumnim ukrepom. Ampak šport je druga tema, ki bi jo bilo dobro obdelati.

Ta izjava Andreja Hoivika, ki se je medtem, ko je govoril o duševni stiski mladih nasmihal, je vredna obsojanja. To, da duševno stisko izkoristiš za poskus agitacije je zgolj odraz miselnosti desnega pola. In očitno Hoivik stopa po poteh Janeza, Žana, Aleša …

Da pozoveš mlade, ki so v duševni stiski zaradi dogodkov zadnjih dveh let, ko je škarje in platno imela v rokah stranka SdS je čista pokvarjenost! Ja, to so ti kadri SdSa!

andrej hoivik sdm
andrej hoivik sdm

Komentarji so zaprti.