zupan zagorja sds zupan zagorja sds

Župan Zagorja, ki ne bo “skakal v zrak” ob lažnivi SdS propagandi, se “slučajno” znajde v SdS predvolilnem trobilu

Včeraj sem pisal o županu Zagorja ob Savi, ki se je odločil, da ne bo skakal v zrak ob SdS lažnivi propagandi in isti dan se župan Matjaž Švagan znajde v SdS predvolilnem trobilu, ki smo ga vsi dobili na dom. Naključje? Na srečo že dolgo ne verjamem v takšna naključja!

Ali so ga že “drugič” izkoristili in uporabili za lastno propagando, mi sploh ni pomembno. Bil je tiho, ko bi se moral oglasiti in kategorično zanikati trditve SdS o tem kaj so oni kot stranka storili za Zagorje. Pa se ni oglasil. Oz. se je oglasil, vendar s tem, da ne bo “skakal v zrak”.

Sedaj, ko so ga že drugič “izkoristili”, pa bo verjetno tudi tiho, kot smo sicer navajeni. No, predvidevam, da bo v “zapisu” objasnil, da jim ni dovolil uporabe te izjave in jada jada jada … Prepozno. Ko si enkrat tiho, ko se enkrat delaš, da je vse v redu, potem se boš lahko vedno delal da je vse v redu.

In mene je še enkrat sram, kajti Matjaž Švagan je bil nekoč drugačen človek. Ampak časi se spreminjajo in oportunizem naredi svoje. Verjetno bo po 24.4. postal zopet povsem lev. Če pridejo na oblast Kitajci … Ah, ne bom … Ker bi bilo nesramno …

zupan zagorja sds

  1. A to, da je Rakovc mesija in se javlja iz prihodnosti pa ni nihče opazil?

    SdS in njihov časovni stroj ga je intervjuval čez dobre pol leta.

    Kapo dol, moj glas imajo, ker očitno vedo vse razplete! #sarkazem

Komentarji so zaprti.