sds dosezki generator meme sds dosezki generator meme

SdS dosežki generator aka SdS obljube / Facebook avtomatsko briše objave s tem linkom

SdS dosežki generator je top! Na tem naslovu lahko sami generirate zabavne SdS meme in jih delite na družbenih omrežjih. No, na Facebooku ne, ker Facebook avtomatsko izbriše vsako objavo, ki bi imela povezavo do tega spletnega naslova. Zato pa lahko mirne duše generirati meme fotke in jih delite na družbenih omrežjih. To zaenkrat še gre!

Včeraj so bila družbena omrežja polna “memov” na temo SdS predvolilne floskule “gradimo Slovenije”. Ker takšne nebuloze kot se jih gredo v SdSa niso šle mimo neopazne, se je seveda našel nekdo, ki je skreiral SdS dosežki generator in poskrbel za veliko smeha.

Uporabniki storitve so poskrbeli za veliko smeha s kreiranjem nadvse zabavnih memov na temo SdSa. Ker pa je očitno bolečina SdSa ob množični uporabi te storitve izjemno velika, so se odločili, da bodo onemogočili, da bi se spletni naslov te storitve širil preko Facebooka in tako generiral še več in več memov. Očitno so stopili skupaj in reportali naslov in posledično so objave, ki so vsebovale povezavo do meme generatorja so bile odstranjene avtomatsko.

Tako si Janez predstavlja svobodo govora. Če bi se to dogajalo desnemu polu, bi bili za to krivi komunajzarji, FDV, cenzorji …. Upam, da je jasno vsem, da to kar imamo v Sloveniji ni demokracija, ampak je fašizem. Ampak teh par dni bomo še zdržali, kajne? 24.4. pa gremo na volišča in pokažemo Janezu kje je njegovo mesto – na smetišču politične zgodovine.

Včeraj je avtor storitve dodal novo funkcionalnost – lahko pogledate preko 1000 kreiranih memov na naslovu in jih tudi “všečkate”.

In dajte si duška in delite to na družbenih omrežjih – vendar brez povezave do storitve, saj v nasprotnem primeru bo vaša objava izginila.

sds dosezki generator meme
sds dosezki generator meme

Komentarji so zaprti.