Romana Tomc je evropska poslanka. Članica stranke SdS. In tudi špeckahla (špèckáhla -e ž (ȅ-ȃ) pog. tožljivec: on je znana špeckahla). Ima tudi višjo plačo kot Robert Golob, ampak njej nihče ne očita tega, ker ona je SdSovka! In sedaj nazaj k špeckahli in njeni težavi z menoj, ki jo ima že vrsto let.

Ampak za razumevanje je potrebno iti po vrsti. Romana živi v nekem paralelnem svetu. In sedaj se zopet smeši s svojim nepoznavanjem področja o katerem tvita. Ona bi se zopet rada o NLB “pranju denarja” pogovarjala, ker SdSu kaže na volitvah tako slabo, da je treba obrniti pozornost od tega. In zopet odpirati teme, ki nimajo veze z ničemer.

Moj odgovor je bil povsem preprost. Direktno in brez olepševanja. Dovolj imam prijaznosti do teh ljudi, ki živijo na naš račun ze leta in leta in ne znajo drugega kot deliti narod na naše in vaše.

In potem sem dobil tole nazaj. Ampak pri tem moram omeniti še eno stvar – Romana Tomc nima niti tolk jajc, da bi jaz videl njen tvit. Namreč, onemogočila mi je, da ga vidim in vmes pokazala iz kakšnega testa je.

Seveda ni šlo mimo njene bolečine, ko sem bil v istem prostoru z njo na vabilo EU parlamenta, vendar si ni vzela časa, da bi se z menoj pogovarjala. Oz. ji pač nisem bil pogodu, da bi se z menoj pogovarjala. Zanimivo, da sem se lahko z vsemi ostalimi, z njo pač ne. Ampak o tem je škoda izgubljati besed.

Romana je pač tista pogumna oseba, ki se skrije, ko nekaj napiše. Res se mi smili, ampak ne more iz svoje kože.

Glede na to, da me je označila za “primitivno žaljivega političnega aktivista”, me zanima kaj bi dotična oseba storila, ko jo bom srečal na cesti, ali pa na kakšnem dogodku, ko bo ona tudi prisotna. Tole bo hilarično – verjetno bo enako kot je bilo v EU parlamentu – skrila se bo. To so ti pogumni SdSovski kadri!

romana tomc speckahla