Včerajšnje soočenje na POP Tvju ni bilo tako “razburljivo” kot je bilo soočenje na nacionalni televiziji, ki so ga po vrsti zapuščali gostje, ki so ugotovili, da je vodenje oddaje Igorju Pirkoviču spolzelo iz rok. Pa vendar je tudi včeraj Janez Janša dokazal, da je njegov modus operandi laganje!

V etru je zatrdil, da ni nikoli izjavil za novinarke, da so prostitutke, ampak da so presstitutke. Lahko bi napisal potejto potato, ampak tokrat gre za laž Janeza Janše, saj je z besedo prostitutke označil novinarki nacionalne televizije, ki ju ne upa srečati na sodišču in se jima izogiba. Žalostno, da ni Petra Kerčmar intervenirala in vedela kaj je Janez tvitnil.

To so ti heroji, ki se raje skrivajo kot da bi stali za svojimi besedami. To so ti heroji, ki v varnem zavetju internetov žalijo vse po vrsti, v studiu pa poskušajo ugajati vsem in biti “sodelovalni”. To je realnost Janeza Janše, ki se očitno na tviterju prelevi v neko drugo osebo, ki s svojimi nizkotnimi tviti poskuša ustrahovati ostale.

Tipičen primer “bulija”, ki žali, ponižuje, grozi – ko pa njemu kdo servira iste besede pa se počuti ogroženega, napadenega in ga postane strah. Saj se še spomnite njegove paranoje okoli besedne zveze “smrt janšizmu”? Ko so policisti trgali iz rok plakate s tem napisom in globili protestnike, ki so jih držali v rokah.

Ja, to je taisti Janez, ki bi v zadnjem tednu pred volitvami postal “povezovalen” in ki bi “sodeloval” z vsemi. Na srečo nihče ne bi sodeloval več z njim in srčno upam, da kolaborant kozjanski bik odleti iz parlamenta in ga ne bo več na političnem parketu. Pivčeva itak ne bo prestopila parlamentarnega pragu – btw. kako lahko z 1800 evriv bruto plače plačuješ najemnino 1200 evrov in poleg tega še živiš in plačuješ kredit, ki ga imaš? Tudi jaz bi to!

Še dva dneva sta pred nami. In potem, srčno upam, da nas čaka bolj umirjeno življenje. Bolj premišljeni politiki. Več demokracije in več spoštovanja. Upam, da je za vselej konec janšizma in da Janez ne bo več dobil prilike, da se izživlja nad državljani Slovenije in tako zdravi svoje frustracije. In očitno jih je ogromno.

janez jansa prostitutke