odjebite odjebite

Konec Janezovih predvolilnih bonbonier / dražja elektrika in pogonska goriva

Janez je pred volitvami delil predvolilne bonboniere. Sedaj čaka streznitev. Čakata nas dražja elektrika in dražja pogonska goriva. Sicer je to povsem pričakovano, vendar z rahlim “tvistom” – Janez za to ne bo mogel kriviti nove vlade, kot bo sicer poskušal pred naslednjimi volitvami, ampak je to odločitev Janševe vlade. Drago bomo plačali njegovi dve leti na ablasti in nesposobnost njegove ekipe za ureditev česarkoli …

Včeraj sem marsikje prebral, da so višje cene energentov že posledica vlade Roberta Goloba. Vsakomur, ki ima vsaj malce delujoč možgan je seveda jasno, da temu ni tako. Da Robert Golob še ni prevzel oblasti, da še ni sestavil koalicije in da o vsem še vedno odloča Janez Janša.

In ker ni zmagal na volitvah, se je odločil, da nas bo udaril po žepih. Čakajo nas višje cene elektrike – pri tem lahko omenim, da Janez ni odreagiral na podražitev cen elektrike ko bi moral, ampak je to naredil z zamikom, da so bile pred volitvami položnice nižje.

Tudi pri pogonskih gorivih je podobno. Saj se spomnite, da so ravno “janšisti” deregulirali cene pogonskih goriv, kar je omogočilo dvig cen goriv po željah naftnih trgovcev. Seveda tudi to ni presenetljiv, če je Vizjak kupil delnice Petrola in je moral oplemenititi svojo naložbo.

V bistvu je Janez še enkrat pokazal svoj pravi obraz. Še dva tedna pred volitvami je bil “povezovalen” in prijazen, sedaj pa je zopet dobri strani Janez – ko bo delal škodo Sloveniji kot jo je delal že zadnji dve leti. In večji del njihovih zapitkov šele pride in takrat nas bo še bolj bolelal glava!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja