Ne, to ni šala. Domoljupci resnično verjamejo, da je cene goriv in energentov dvignil Robert Golob. Tudi na Nora24 trdijo tako: Cene 95-oktanskega bencina in dizla se spet oblikujejo prosto na trgu. Gibanje Svoboda je namreč nasprotovalo vladnim ukrepom za regulacijo, zato se vlada ni odločila za podaljšanje regulacije cen pogonskih goriv. 

Seveda to ne drži in gre za LAŽ! Gibanje Svoboda je dobilo največ glasov, vendar še ni sestavilo koalicije, ki bi prevzela drek, ki ga bo pustil za seboj Janez Janša kot je to storil tudi že v preteklih mandatih, ko se je moral posloviti od svojega stolčka in smo državljani naslednjih nekaj let odplačevali njegove “rabote”.

Ampak za domoljupce in domoljupska glasila je pač za vse kriv Robert Golob. Kako prozorno in kako predvidljivo je vse to skupaj.

Lahko si nalijemo čistega vina in se začnemo zavedati, da za Janezom, ki je očitno najmanj sposoben voditelj v Sloveniji vedno ostane pogorišče. In da, cene zapitka bodo morali plačati tudi volivci Janeza Janše, ki jim je še na zadnjih soočenjih slikal drugačno sliko. Seveda se bo Janez maščeval vsem, ki mu niso omogočili ponovne izvolitve, vmes pa tudi svojim zvestim domoljupskim volivcem in jim bo pri tem sadil rožice o tem, da je za vse kriva vlada Roberta Goloba.

Aja. To, da sedaj nista več regulirani ceni pogonskih goriv je bila odločitev vlade Janeza Janše in je kot takšna usluga Madžarom in Petrolu. Saj to je jasno vsem, kajne? No, razen domoljupcem in pa svetnikom na nacionalni televiziji, ki ne razumejo ničesar, kajne Vane Gošnik?!