marcel stefancic marcel stefancic

Studio City bo namesto Marcela Štefančiča vodila Vida Petrovčič / #kdojetunor

Najprej je aktualna ablast spravila Studio City s sporeda, kajti bile se volitve in niso si mogli privoščiti objektivnosti Marcela Štefančiča v oddaji, ker bi lahko SdS dobila še manj glasov kot jih je sicer. Sedaj, ko prihaja oddaja Studio City nazaj na “male ekrane” pa smo izvedeli, da je ne bo več vodil Marcel Štefančič ampak Vida Petrovčič. Ja, vprašanje kdo je tu nor je povsem na mestu.

Bodimo iskreni. Vida Petrovčič ni voditeljica, ki bi lahko stopila v čevlje Marcela Štefančiča. Njene oddaje so na nivoju oddaj, ki se predvajajo takrat, ko jih nihče ne gleda. In očitno je odločitev RTV Slovenija namenjena temu. Da jim ne bo nihče očital, da niso vrnili oddaje Studio City nazaj na televizijo, kajne? Oni pač držijo besedo. Saj za to gre.

To, da zamenjajo Marcela Štefančiča z Vido Petrovčič je stvar slabega okusa. Je stvar revanšizma. Je stvar nespoštovanja gledalcev, ki jih ni tako malo – v bistvu so imele oddaje Studio City vedno odlično gledanost, čeprav so jih prestavljali na različne ure in s tem želeli doseči manjšo gledanost kritičnih oddaj, ki prikažejo še malce drugačen pogled na svet kot pa ga želi slikati ablast.

Ker se Marcel Štefančič ni uklonil in je stal za pravicami delavcev RTV in tudi stal za pravicami gledalcev, ko so lomastili po nacionalki, se mu je zgodilo to, da so mu pač vzeli oddajo. Jadranka Rebernik je seveda tiho, ampak tudi za njo se bo našla metla.

Potem bodo taisti, ki sedaj aplavdirajo nad odločitvijo, da Marcela “spravijo v bunker”, jasno nasprotovali temu, da se Jadranko zamenja. Ker oni lahko. Nihče drug pa ne sme. To, kar je nastalo iz nacionalke v zadnjih par mesecih je katastrofa. Ničesar več gledljivega in fiasko z vodenjem predvolilnih soočenj, ki jih je vodil Pirkovič je bil več kot poveden, da ta ablast nima nobenega sposobnega kadra in potem nastavljajo tiste, ki “so najboljši” na njihovi strani.

Očitno bo ablast v zadnjih vzdihljajih poskušala uničiti vse kar se uničiti da in za seboj pustila pogorišče in popolnoma nesposobne kadre. Če bi imela Vida Petrovčič vsaj malce “jajc”, bi zavrnila vodenje Studia City. Potem bi verjetno moral Franci Matoz voditi to oddajo, kajne?

Da tega, da Mojca Vočko, ljubiteljica golobov, postane kolumnistka MMCja niti ne omenjam! Katastrofa.

p.s.: popravek. Vida Petrovčič naj ne bi vodila Studia City, se je včeraj odzvalo vodstvo RTV Slovenija. Očitno ga bo res vodil Franci Matoz!

Komentarji so zaprti.