Cenejse cene goriva 1277 evra za 95 oktanski bencin in 1215 evra za dizel Cenejse cene goriva 1277 evra za 95 oktanski bencin in 1215 evra za dizel

V Sloveniji imamo dražji bencin kot je v Italiji / bravo, Janez Janša

V Italijo po bencin, bi lahko zapisal ob dejstvu, da je bencin v Italiji cenejši kot v Sloveniji. Hvala Janezu Janši, ki nas vrača nazaj v čase socializma, ko smo “morali” po kavbojke v Italijo in po kavo v Avstrijo. Očitno je njemu ta socializem tako blizu, da nas je želel vrniti v tiste čase, kajne? In uspelo mu je!

Ne, ni šala, da je gorivo v Italiji cenejše kot v Sloveniji. In komentarji v smislu, da je vsega kriv Golob so seveda popolna odsotnost realnosti in zaverovanosti v “največjega Slovenca med Slovenci”, ki je rešil Slovenijo pred Covid-19 in nam dve leti metal puhlice v obraz. Janez je pač nesposoben voditelj in to njegovo raboto bomo še dolga leta drago plačevali.

Z drugimi besedami – zajebal so vse, kar se je zajebat dalo. No, zajebal so tudi tisto, kar se ne da zajebati, ampak so, ker so bili interesi posameznikov pred interesi države in državljanov.

Izlet v Italijo, na kavo v Trst, ali pa v “šoping” v kakšen outlet izkoristite tudi za to, da boste natočili gorivo. Da boste dobili občutek o teh cenah v tujini. Še na Portugalskem sem točil gorivo ceneje kot v Sloveniji.

Hvala Janezu Janši, ker nam vsak dan znova dokazuješ, da si zgolj in samo nesposoben politik in da sodiš na smetišče zgodovine za vedno! In hvala volivcem, da ste mu pokazali srednji prst in ga postavili tja, kjer mu je mesto. Tja, kjer ne more delati škode Sloveniji in Slovencem!