robert golob 1 robert golob 1

SdS in NSi vložili dva predloga za razpis posvetovalnega referenduma / to je ta povezovalna opozicija

SdSovci  in NSijevci ne morejo prenesti poraza na volitvah. Sedaj so se odločili, da bodo uporabili postopkovne ovire, da bi onemogočili formiranje nove vlade in so tako včeraj vložili dva predloga za razpis posvetovalnega referenduma. Ja, temu oni rečejo “konstruktivna opozicija”, ki bo delovala povezovalno, kajne? Narod jim je dal “fak of”, oni pa še vedno ne morejo sprejeti tega dejstva in verjamejo, da kot so vladali z odloki, bodo sedaj vsak dan nagajali novim izbrancem ljudstva.

Naj spomnimo, da so taisti škodljivci že v petek vložili 30 zakonov, kar je bilo prvo poleno pod noge nove vlade, s katerimi se očitno dve leti niso imeli časa ukvarjati, se pa sedaj maščujejo zmagovalcem volitev in državljanom Slovenije, ki se na volitvah niso odločili za SdSovce in NSijevce, saj smo si zaželeli sprememb in jasno pokazali, da je dovolj tega kar smo trpeli zadnji dve leti. Ker se očitno ne morejo sprijazniti s tem dejstvom, bomo državljani njihovi talci in se nam bodo tako maščevali.

Seveda “oni to delajo za dobrobit” samih sebe in ne državljanov. In vse milijarde, ki so jih zmetali skozi okno z veliko lopato niso bile dovolj, da bi zmagali na volitvah, zato jih to precej pekli in predvidevam, da imajo še kaj drugega v ognjo, da bi onemogočili formiranje nove vlade in bi se Slovenija spet premaknila v normalne vode in bi ljudje začeli spet normalno živeti v Sloveniji. Njim je očitna edina opcija to, da ne glede na to ali so v opoziciji ali koaliciji, da uničujejo državo in “jebejo” narod v glavo.

To je njihov modus operandi in niti najmanj ne dvomim, da nimajo pripravljenih n-scenarije že tudi vnaprej, saj se je o tem, da bi bila formirana vlada 3. junija že pred časom na soočenju zagovoril Matej Tonin, ko je podvomil v to, da jim bo do takrat uspelo formirati vlado. Očitno je to zopet ta kolaborantska miselnost, ki se ne more soočiti s porazom in bodo raje uničili Slovenijo kot pa preprosto priznali, da jih narod ni nagradil z novim mandatom zaradi njihove nesposobnosti, predvsem pa poniževalnega odnosa do državljanov.

Fak of!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja