Včerajšnje zaslišanje Tatjane Bobnar je postreglo s precej “zanimivimi monologi” Žana Mahniča, ki prikazujejo modus operandi njega in SdSovcev. Žan Mahnič je med drugim izjavil: “Če bi jaz odloču, bi razhajkal protestnike že na prvih dveh, treh protestih“. Toliko o spoštovanju ustave in pravici do zbiranja in združevanja, kajne Mahnič? Ja, tako si nekateri predstavljajo demokracijo.

Žan Mahnič z vsakim “nastopom” dokazuje, da gredo v SdSu lahko še nižje in da se lahko obnašajo še bolj “houdretsko”. Tudi včerajšnje zaslišanje Tatjane Bobnar za notranjo ministrico je prineslo z dokazom, da je bil res skrajni čas, da je SdS izgubila na volitvah in da so so jim državljani pokazali “fakof”. Ampak očitno se v SdSu še vedno ne zavedajo povsem tega in še vedno “furajo” svojo agendo naprej.

Žan Mahnič je včeraj vehementno povedal, da je bila zamenjava Tatjane Bobnar ena izmed boljših potez vlade Janeza Janše, saj je Bobnarjeva “rušila ugled policije”. In da dr. Olaj vodil Policijo po dolgem času brez podrejanja vsem ostalim.

Ko sem slišal te besede sem se vprašal, če Žan verjame tudi da sloni letijo? Oz. z drugimi besedami – ali mogoče SdSovci živijo v kakšnem paralelnem vesolju, saj očitno ne živijo v istem kot vsi ostali državljani Slovenije.

Pa vendar vse to še ni bil vrhunec Mahničevih monologov. Potem je prišel njegov moment resnice, ki si ga moramo za vedno zapomniti. Žan Mahnič je priznal, da bi on povsem drugače ravnal s kolesarskimi protestniki. On bi takoj “razhajkal” protestnike z vodnim topom in vsem ostalim. Ja, tako si Žan Mahnič predstavlja demokracijo in spoštovanje ustave.

Tole spodaj je prikaz njihovega dojemanja demokracije in vodenja ablasti … Upam, da nikoli več v življenju ne pridejo niti blizu oblasti!