panorama panorama

Oddaje Panorama ne gleda nihče / kdo bo odgovarjal za ta fiasko na nacionalki?

Oddaja Panorama je na sporedu vsak dan. Njena gledanost je tako nizka, da se je v enem tednu predvajanja Panorama le enkrat uvrstila med 30 najbolj gledanih tisti dan. Kar pomeni, da oddaje nihče ne gleda in da ima celo Pirkovič večjo gledanost kot Panorama. Zanima me, kdo bo odgovarjal za ta fiasko na nacionalki in zakaj ta oddaja sploh še obstaja? Z drugimi besedami – ta oddaja v celem tednu nima toliko gledalcev kot jih je imel en sam Studio City.

Panorama je oddaja, ki jo je želel programski svet za “uravnoteženost”. Karkoli že to pomeni! Sam sem samo enkrat par minut gledal oddajo in ugotovil, da je to oddaja, ki sodi na Nova24 ali pa PlanetTV – vsekakor pa ne sodi na nacionalno televizijo, kjer gledalci vseeno pričakujemo kvalitetne vsebine. Panorama pač ne ponudi ničesar, kar bi bilo vredno njenega ogleda. In tako se je moja izkušnja s to oddajo zelo hitro končala.

Seveda me je zanimalo kakšna je gledanost te oddaje, ki so jo pompozno napovedovali na nacionalki in voditelji so nas opazovali z “billboardov” po Sloveniji. Na srečo je danes Večer objavil podatke o gledanosti Panorame in moje slutnje so se izkazale za pravilne. Nihče ne gleda te oddaje oz. gledanost je tako nizka, da se je zgolj enkrat uvrstila med 30 najbolj gledanih oddaj tistega dne.

Ja, to je realnost. To je podobno gledanosti Nova24, kjer je ex premier želel imeti intervjuje, vendar jih ni nihče gledal. Niti njegovi volivci. Tudi Panorame ne gledajo desnosučni volivci, kajti očitno jim ni po godu. Se je pa glede voditeljev oddaje Panorama pisalo precej – no, sedaj so doživeli hladen tuš in soočenje z realnostjo.

Kdo bo odgovarjal za ta fiasko na nacionalki? In koliko denarja nas je stala ta kaprica desnosučnih? Bomo kdaj dobili točne podatke o tem?

panorama