nina krajnik nina krajnik

Zakaj predsedniška kandidatka, dr. Nina Krajnik izkorišča otroke za politično propagando?

Dr. Nina Krajnik se je pred dnevi odločila, da bo kandidirala za predsednico RS in očitno se je odločila, da bo za politično propagando izkoristila otroke. Drugače si sicer ne znam predstavljati njenega tvita o tem, da je odprla otroško igrišče, ki ga je podkrepila z dvema fotografijama na katerih so za njo otroci.

Dr. Nina Krajnik je očitno edino upanje desnice na predsedniških volitvah. Glede na to, da so jo začeli “promovirati” že pred časom in se je začela pojavljati v desnosučnih medijih in tudi na nacionalki, je to očitno edina oseba, ki je sprejele kandidaturo na desnem polu.

Dr. Nina Krajnik ni tako neznano ime – že pred časom je polnila rubriko črne kronike, ko je z nožem napadla svoje partnerja – župana občine Moravče. Ampak to je zgolj za oris, da si znamo predstavljati kakšna oseba kandidira za predsednico RS.

Nazaj k otvoritvi otroškega igrišča. Verjetno ga je sama financirala in posledično tudi odprla, kajne? Drugače si ne znam predstavljati zakaj bi ona odpirala igrišče? Je bila otvoritev igrišča mogoče v občini Moravče in je pač izkoristila moment, da se bo lahko pohvalila, da je odprla igrišče? Ali pa je šlo zgolj za to, da naredi kup fotografij z otroki in jih potem temu primerno distribuira naprej.

Če kaj, potem se mi to zdi precej sporno – namreč uporaba otrok za politično propagando je vse prej kot dobra praksa. Ampak očitno bomo priča takšni kampanji z njene strani.

Aja, še nekaj mi je zanimivega. Dr. Nina Krajnik ima svojo spletno stran na naslovu https://www.ninakrajnik.com/ – vendar je vsa vsebina v hrvaškem jeziku. Čestitke za to odločitev – in ne, ne zanima me razlog zakaj je temu tako. Se mi pa zdi smešno, da ji še ni tega nihče očital, še posebej ker se ona poteguje za predsednico RS …

nina krajnik
nina krajnik