davorin kopse boris tomasic pozivanje k nasilju davorin kopse boris tomasic pozivanje k nasilju

Boris Tomašič in Davorin Kopše pozivata k oboroženemu nasilju / dost je bilo tega sranja v Sloveniji

Boris Tomašič je voditelj na Nova24. Davorin Kopše pa je bil pred leti kandidat za EU poslanca iz stranke SdS. Njima skupno je, da pozivata k oboroženemu nasilju nad drugače mislečimi in to komunicirata javno. Tomašič v oddaji Kdo vam laže na Nova24, Kopše pa na tviterju. Dovolj je bilo tega sranja v Sloveniji, srčno upam, da je Policija včeraj že opravila pogovor in da sledi kazenska ovadba zopet ti dve osebi zaradi groženj in razpihovanja sovraštva.

Svobodo govora si domoljušci predstavljajo po svoje. Oni lahko vse, vsi ostali smo lahko samo tiho. Nekako takšen je modus operandi domoljupcev. Verjetno se še spomnite “strahu” Janeza Janše, ko je bil na protestih uporabljena parola “smrt janšizmu”. Stokanje in skovikanje ob tem, da se on počuti ogroženega, postopki policije, ki so ljudem odvzeli transparente s tem napisom in predvsem kazenske ovadbe zaradi tega so bile stalnice več mesecev. Seveda je potem sodišče odločilo o tem in izkazalo se je, da to ne predstavlja grožnje.

To, kar si dovolita Boris Tomašič in Davorin Kopše, ko pozivata k oboroženemu nasilju in prelivanju krvi pa je šlo čez vse meje dobrega okusa. Ne, ne gre za svobodo govora, pa če se postavijo na glavo. Gre za zavestno pozivanje k nasilju v Sloveniji. In posledično upam, da so organi pregona opravili svoje delo že včeraj in da bosta dotični osebi tudi kaznovani zaradi tega.

Predvsem me skrbi za psihično stanje Kopšeta, kajti on se že dolgo hujska k nasilju in poziva k oboroženemu boju proti vsemu, kar ni podobno SdSovcem.

Tukaj spodaj sta dva primera “svobode govora” po domoljupsko.