Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino

Vlada končno ukinila urad za demografijo in Aleš Primc ostal brez stolčka

Leta 2020 je vlada Janeza Janše z odlokom ustanovila Urad za demografijo. Vodenja sektorja za demografijo je prevzel Aleš Primc. Ker je bil urad namenjen samemu sebi ga je včeraj Vlada RS pod vodstvom dr. Roberta Goloba ukinila. Aleš Primc je tako ostal brez stolčka.

Seveda je Primc v svoji maniri spisal tvit, kjer obtožuje Luko Meseca, da se mu maščuje, prav tako pa je še dodal: Luka Mesec se hoče maščevati meni. Glavna žrtev njegovega maščevanja ne bom jaz, ampak bodo Slovenski narod, upokojenci, bolniki in gospodarstvo.

Prav zanimivo bi bilo videti ta njegov uvid v to, da bo “glavna žrtev” Slovenski narod – jaz sem bil prepričan, da domoljupci vedo, da se piše slovenski narod. Da bodo žrtve upokojenci, bolniki in gospodarstvo.

Ker pač nič od tega ne drži, gre zgolj za Primčevo užaljenost, ker pač ne bo mogel “mešati megle” v službi in bo izgubil precej dobro plačo, ki jo je imel na tem položajo. Da tega, da je on največji nasprotnik pravic istospolnih partnerjev in bo zagotovo svojo jezo in srd usmeril sedaj v to “borbo”, niti ne omenjam.

Bravo, Vlada RS!