Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino

SdSovci bodo na koncu interpelirali sami sebe / Branko Grims si očitno želi biti standup komik, ampak ni smešen

Branko Grims iz stranke SdS je napovedal interpelacijo zoper Tatjano Bobnar, ministrico za notranje zadeve. V bistvu naj bi bila po njegovih besedah ona ena izmed prvih proti kateri bodo vložili interpelacijo. Sledili naj bi Tanja Fajon, Marjan Šarec … In verjetno se bodo na koncu interpelirali sami …

To, da bodo SdSovci z vsemi možnimi manevri poskušali “uničiti” vlado dr. Goloba je jasno že dolgo časa. Že takoj ob začetku nastopa te vlade so namreč vložili zakone in tako prehiteli vlado, ki je želela vložiti podobne zakone. Potem so začeli z grožnjami z referendumom in še več vloženimi zakoni, ki onemogočajo delovanje vlade. Ampak kot omenjeno, to je vse pričakovano.

Sedaj so se odločili, da bodo začeli z interpelacijami. In v prvo vrsto so postavili Branka Grimsa, ki na trenutke deluje kot da ne bi povsem vedel kaj dela in kaj govori, ampak to so ti njihovi najboljši kadri. Napoved interpelacije zoper Tatjano Bobnar je smešna – očitajo ji podiranje ograje na meji, pri tem pa pozabijo povedati, da so že sami začeli z rušenjem ograje. Očitajo ji, da je s tem “povabila” migrante v Slovenijo.

Lahko bi pisal še o drugih razlogih, ki so jih navedli kot razlog za interpelacijo, ampak so tako smešni in ponavadi jaz ne pišem smešnih stvari, tako da se bom tudi tokrat izognil temu in se bom zgolj nasmehnil Grimsu in falangi, ki se očitno ne zaveda, da nimajo večine v parlamentu in bo tako padla vsaka interpelacija.

Ampak se pa trudijo, kajne? Tako izgledajo kruhoborci, ko se borijo za svoje preživetje in za ablast. Ko poskušajo vse, da bi zopet zajahali “konja” in tlačili Slovenijo in Slovence. Ja, kot sem omenil – SdSovci bodo na koncu interpelirali sami sebe.

Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino