igor pirkovic piroliza igor pirkovic piroliza

Nacionalka postaja Nova24 / vesel, da se predstavniki levega pola niso udeleželi Arene s Pirkovičem

Odločitev Ustavnega sodišča je jasna. In dokončna. Ampak za desni pol in Igorja Pirkoviča očitno ne. V oddajo Arena, ki jo spremlja manj ljudi kot Backa Jona je namreč povabil ljudi, ki so proti spremembam družinskega zakonika in ki poskušajo iz tega delati cirkus. Edina sreča je, da se ni nihče od povabljenih odzval vabilu v ta cirkus, ki spreminja nacionalko v Nova24.

Vsakomur je jasno, da so oddaje, ki jih vodi ali pripravlja Igor Pirkovič “politično” motivirane. Stran z vsemi floskulami o uravnoteženosti in potrebi po soočenju vseh “mnenj”, ki ga sicer “kao” zagovarja oseba, ki ne ve kaj sta žir in piroliza.

No, seveda takšno mnenje zagovarja, če gre za njegove. In ja, govora je o “novinarju”, ampak nalijmo si čistega vina o tem “njegovem poslanstvu” in zaključimo, da pač on ni za to funkcijo, ker ne more biti objektiven, ampak je zgolj in samo orodje v rokah.

Včerajšnja oddaja je bila namenjena sami sebi. Ustavno sodišče je odločilo in sedaj bi nekateri posamezniki, ki si želijo medijske pozornosti organizirali razne “shode” in pa razlagali o tem, da ne razumemo odločitve ustavnega sodišča. Ja, precej perverzno je to vse skupaj, ampak ko oddajo vodi Pirkovič, potem se zgodi tudi to.

To, da postaja nacionalka vse bolj podobna Nova24 pač ni nič čudnega – če se že selijo novinarji Nova24 na nacionalko, potem se bo verjetno temu prilagajal tudi program. In gledanost oddaj nacionalke postaja vse bolj podobna gledanosti oddaj na Nova24, ki jih nihče ne gleda – niti tisti najbolj zvesti privrženci Janeza. Očitno imajo bolj pametno delo kot pa gledati in poslušati propagandni stroj, ki z realnostjo nima nobene veze.

Pri vsem tem me pa veseli zgolj ena stvar – da se vabilu v oddajo ni odzval nihče z levega pola. Da so se pač lahko sami smešili v studiu in pametovali po mili volji. Takšne uravnotežene oddaje so odlične! In ja, srčno upam, da bo ignoriranje Pirkoviča postala praksa na levem polu.

igor pirkovic piroliza