sanjski moski sanjski moski

Blaž Kričej Režek, sanjski moški, ki ne ve kaj je gramofonska plošča

Blaž Kričej Režek, 23-letni fant, je letošnji sanjski moški. O tem sem že pisal in se ne bom ponavljal – precej smešno je, ko je sanjski moški star 23 let. Včeraj sem med preklapljanjem programov za približno dve minuti spremljal “resničnostni šov” sanjski moški in ostal odprtih ust, ko sanjski moški ni imel pojma kaj je to gramofonska plošča.

Razumem. Star je 23 let. Njegov svet je drugačen kot je svet nas starejših. Ampak kljub temu jaz vem, kaj je parna lokomotiva ali pa cepelin. Tudi kaj je “kvintporer”.  Ali pa “črna kuhna”. Čeprav nisem živel v tistih časih. Ampak očitno je splošna razgledanost nekaj, kar v sodobnem času ni več na “meniju”.

Tako kot sem priklopil na sanjskega moškega in se čudil njegovemu nevedenju o tem kaj je gramofonska plošča, tako sem tudi preklopil program in zagotovo te edicije sanjkega moškega ne bom spremljala, saj tole nima veze s sanjskim moškim ali pa resničnostnim šovom, ki bi nosil naziv sanjski moški.

Ali je težko dobiti “sanjskega moškega” v oddajo v Sloveniji, ker v Sloveniji ne obstajajo sanjski moški ali pa je ta oddaja namenjena zgolj sami sebi in oglasnim blokom, pa pač ni moja stvar. Upam, da bodo naslednje leto imeli več sreče s sanjskim moškim in bodo našli osebo, ki je vsaj malce splošno razgledana in ki je dorasla tej vlogi. Pa srečno!

sanjski moski

  1. Sanjski moski rabi bit samo lep, razgledanost “ne vrijedi nista”. :))

Komentarji so zaprti.