V cast Primozu Roglicu krozisce v Zagorju odeto v rdeco barvo1 V cast Primozu Roglicu krozisce v Zagorju odeto v rdeco barvo1

Predsednik je visoko državno odlikovanje podelil Primožu Rogliču iz Kisovca pri Hrastniku / WTF

Kot “zagurjana” me je novica, da je predsednik visoko državno odlikovanje podelil Primožu Rogliču iz Kisovca pri Hrastniku, šokiralo. Nisem vedel, da je Kisovec pri Hrastniku. Do sedaj sem bil prepričan, da je Kisovec pri Zagorju ob Savi, ali pa pri Izlakah, če sem še malce bolj “domoljuben”, kajti zadnjih 20 let so Izlake kraj mojega prebivališča.

Napake se dogajajo. Seveda. Ampak ne more nekdo iz kabineta predsednika RS napisati, da je Primož Roglič iz Kisovca pri Hrastniku! Ne more! Pa vendar je nekdo to zapisal in so kasneje tudi popravili, ampak hudiča, a ti ljudje nimajo nobene splošne razgledanosti! Primož Roglič je iz Kisovca pri Zagorju in pika.

Očitno ti ljudje ne spremljajo kolesarstva in se jim niti ne sanja, da je razlika med Zagorjem in Hrastnikom ogromna. Sicer je bila v mladosti bolj “tekmovalnost” med Zagorjem in Trbovljami, saj se Hrastnik sploh ni uvrstil v to kategorijo za primerjavo. Ampak očitno tega ne vedo v kabinetu predsednika in ne vedo, da so “prizadeli” čustva “zagurjanov”.

V cast Primozu Roglicu krozisce v Zagorju odeto v rdeco barvo1
V cast Primozu Roglicu krozisce v Zagorju odeto v rdeco barvo