policijsko nasilje protesti ljubljana 6 policijsko nasilje protesti ljubljana 6

Aleš Hojs bi bil rad župan Ljubljane / bi pod njim Ljubljana postala najbolj “zaplinjeno” mesto na svetu?

Aleš Hojs, kader SdSa, naj “bi bil” kandidat za župana Ljubljane. Taista oseba, ki je zaplinila med protesti Ljubljano, si sedaj želi postati župan tega mesta? Razumem marsikaj, ampak tega pač ne razumem, saj je vsakomur jasno, da nima niti najmanjše možnost za to, prav tako pa je to zelo zelo žalostno.

Aleš Hojs je tista oseba, ki si je upal med protesti po ljubljanskih ulicah sprehoditi v spremstvu specialne enote policije. Sicer je v varnem zavetju hujskal narod. Sedaj pa si ta osebek želi postati župan Ljubljane – tistega mesta, ki ga je zaplinil s solzivcem med protesti in ki je dovolil, da se policija “znaša” nad protestniki na miroljubnih protestih.

Če bi imel Aleš Hojs vsaj malce samospoštovanja, potem se nikoli ne bi odločil za to kandidaturo in bi raje užival na izletih z mamo na Hrvaško in okoliške države. Zagotovo bi bila njegova mama ponosna nanj, pa še na meji bi ga pustili skozi, ker v času Covid-19 ga niso pustili na Hrvaško.

Verjetno bo kandidatov za župana Ljubljane precej. Se spomnite, da je bil pred leti tudi Anže Logar, ki je sedaj kandidat za predsednika RS, vendar ni segel niti do gležnjev Zoranu Jankoviću, aktualnemu županu. In tako bo tudi vnaprej. Če bodo stranke prišle s takšnimi kandidati kot je Aleš Hojs, potem ima Zoki zagotovljen še en mandat kot župan Ljubljane in tako Ljubljana ne bo postala najbolj “zaplinjeno” mesto na svetu, kot bi postala, če bi vajeti mesta prevzel Hojs.

policijsko nasilje protesti ljubljana 6
policijsko nasilje protesti ljubljana