koordinator za boj proti sovraznemu govoru koordinator za boj proti sovraznemu govoru

Če Požar tako napiše, bo že držalo / Roni Kordiš bo nacionalni koordinator za boj proti sovražnemu govoru

Ko sem se zjutraj prebudil, sem bil presenečen nad par čestitkami, ki sem jih prejel ponoči. Sicer nisem imel pojma za kaj gre, ampak sem kmalu ugotovil, da je včeraj zvečer Požar tvitnil: “Nacionalni koordinator za boj proti sovražnemu govoru bo Roni Kordiš.” WTF? Sicer informacija ne drži, ampak če Požar tako pravi, potem bo to že držalo, kajne?

Prav smešno je kako se v Sloveniji ustvarja #fakenews. Sicer priznam, da mi je ideja všeč in da mi je všeč, da se Požar spomnil name – ampak ne vem kako bi to sprejela njegova žena, ki me je označila za “hepana”, sam Bojan pa trdi, da pišem neuravnovešeno.

Aja. Da ne bo kdo dejansko verjel, da se potegujem za to funkcijo. Ne. Ne drži in tole je zgolj še en primer #fakenews, ki pa je dvignil domoglupske trole in besedna diareja se je začela. In to je bil verjetno tudi namen njegovega tvita.

Preprosto lahko zaključim, da če streljaš vsenaokoli, ni hudič, da ne boš enkrat zadel tudi tarče, kajne? In Požar se zelo dobro drži tega. Včasih mu tudi uspe. Tokrat mu ni. Sicer je ideja o koordinatorju za boj proti sovražnemu govoru odlična in prepotrebna, ampak v te čevlje bo stopil nekdo drug in ne jaz. Jaz imam dovolj rad svoj način življenja in delo, ki ga opravljam.

koordinator za boj proti sovraznemu govoru