napadelc na branka grimsa napadelc na branka grimsa

Prepoznate na fotografijah napadalca na Niko Kovač in Branka Grimsa

Najprej so napadli Niko. Potem so napadli še Branka Grimsa – no, niso ga povsem napadli, ampak naj bi ga porinili po stopnicah in mu pljunili v lase. Policija je objavila fotografije obeh storilcev in lahko jim pomagate, če poznate ti dve dotični osebi.

Obsojam nasilje. Nad komerkoli. Tudi nad Brankom Grimsom, ki se je komaj rešil in preživel napad. Sicer je pri Branku vedno vse stvari potrebno vzeti z rahlo rezervo, saj je Branko znan kot pravljičar. Rad prikroji zgodbe, jim doda “žmoht”, predvsem pa je znan po tem, da rad napada druge in jih “daje v nič”.

Ne Nika in ne Branko pa ne bi smela biti tarča napadalca – v nobenem primeru, če se še tako ne strinjam z njima, nasilje ne sme biti nikoli rešitev. V bistvu ne sme biti niti misel. Kajti s tem se bo začelo samo še več in več sranja. In ne želimo si zopet, da bi “domobranci” klali “partizane” kot se je že enkrat zgodilo. In potem si nekateri želijo spreminjati zgodovino in doseči “spravo”?

Ob bok temu nasilju nad njima pa se mi zastavlja preprosto vprašanje – kdaj bo Branko Grims odkril, da so mu poslanci levega pola brskali po “peresnici”. Popušča, kajne?

Aja, spodaj še fotografije obeh nasilnežev – eden je fizično obračunal z Niko, drugi pa je porinil Branka po stopnicah. Nekje sem zasledil, da naj bi bil slednji eden izmed navijačev .. Ampak naj to razreši policija, saj je to tudi njeno poslanstvo, kajne?

Vse, ki bi osebo prepoznali ali imeli kakršne koli informacije o njej, prosimo, da pokličejo Policijsko postajo Ljubljana Center na telefonsko številko (01) 475 06 00 ali interventno številko policije 113, lahko tudi anonimni telefon policije 080 1200.

napadelc na branka grimsa

 

napadalec na niko kovac