chat gpt chat gpt

ChatGPT / prihaja čas, ko bo AI (umetna inteligenca) nadomestila človeka

ChatGPT je nekaj najboljšega, kar sem odkril v zadnjih letih na internetih. Priznam, vsebine, ki jih skreirajo s pomočjo AI (umetne inteligence) so presenetljive in delujejo kot “ročno” ustvarjene vsebine. Ker sem se v teh dneh nekaj časa igral, je spodaj en tekst – za katerega premislite – sem ga spisal jaz, ali umetna inteligenca? Odgovor bo zanimiv, saj je vse odvisno od “inputov”, ki jih vnesete v sistem. In ja, ChatGPT “sproducira” vsebine tudi v slovenskem jeziku.

Umetna inteligenca postaja vedno bolj priljubljena tema v zadnjih letih, saj lahko ponudit veliko možnosti za napredek v različnih področjih, vključno z marketinškimi in odnosi z javnostmi . Eno od podjetij, ki se ukvarja z razvojem umetne inteligence je ChatGPT, ki je pred kratkim predstavilo svojo novo tehnologijo za avtomatsko generiranje vsebin.

ChatGPT omogoča uporabnikom, da z uporabo enostavnega vmesnika klepeta generirajo kakovostne vsebine na različne teme. S pomočjo umetne inteligence se lahko avtomatsko generirajo članki, objave na družbenih omrežjih, e-poštni odgovori in še veliko več. To je lahko koristno za marketinške agencije, saj lahko zmanjšajo stroške in čas, ki ga porabijo za pripravo vsebin, hkrati pa lahko zagotovijo večjo kakovost in personalizacijo.

Za razliko od drugih sistemov avtomatskega generiranja vsebin, ki temeljijo na uporabi podatkovne baze, ki je bila vnaprej pripravljena s strokovnjaki, ChatGPT uporablja umetno inteligenco, ki se lahko prilagaja in se uči iz sprejetih odgovorov. To pomeni, da lahko generirane vsebine prilagodijo tudi individualnim potrebam in željam uporabnikov.

V prihodnosti bo zagotovo ChatGPT prinesel velike spremembe na področju marketinga in odnosov z javnostmi, saj bo omogočal hitrejše in učinkovitejše pripravo vsebin. Hkrati pa bo zagotovil večjo kakovost in prilagodljivost, ki bosta zagotovo cenjena s strani uporabnikov.

Zgornji tekst je bil zgeneriran s pomočjo umetne inteligence! “Amejzing”?

chat gpt

  1. Meni je pa vse tole že tu mač… Priznam, da ima AI neko korist ampak tole je pa že preveč. Vneseš neke ključne besede in potem ti AI naredil članek ?!?! No, adijo človeštvo, pozdravljena AI. Mislim, da smo dokončno šli u PM….

Komentarji so zaprti.