Na internetu vsak dan naletim na ogromno neumnosti. Nekatere so zabavne, druge malce manj, tretje žalostne. Ampak angelčki parkiranja, ki zate najdejo parkirno mesto pa so vrhunec včerajšnjega dneva. Za vsak slučaj sem video pogledal dvakrat, da sem se prepričal, da ne gre za šalo.

Ko se odpravljate od doma, ko sedete za volan, takrat dajte namero vesolju, da greste na določeno lokacijo in naj vam angelčki parkiranja najdejo parkirno mesto. Da. Tako preprosto je to.

Jaz sem danes zjutraj, preden sem odšel od doma, dal namero, da me na avtocesti ne bi pričakala gužva in zastoji in ne boste verjeli. Pričakala me je gužva in zastoji. Očitno še ne obstajajo avtocestni angelčki, ampak samo angelčki parkiranja. Škoda, kajne?

Me zanima, če oseba na spodnjem posnetku prodaja svoje “čirule čarule” in od tega povsem udobno živi. Zagotovo je v Sloveniji dovolj ljudi, ki verjamejo v angelčke parkiranja in podobne stvari.

Aja. Edini angelčki parkiranja, ki ti v garažni hiši pomagajo, so tiste zelen lučke nad parkirišči, ki pokažejo, da je parkirno mesto prazno. Vse ostalo … So buče. Ampak, hej, kdo sem jaz, da ne bi pustil drugim verjeti v angelčke parkiranja? Nekateri verjamejo v brezmadežno spočetje in stvaritev ženske iz rebra.

p.s.: tudi spletno stran sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Čestitke. Tole je dobesedno norčevanje iz vseh, ki pač ne verjamejo v angelčke parkiranja …

angelcki parkiranja mgrt 1
angelcki parkiranja mgrt 1
angelcki parkiranja mgrt 2
angelcki parkiranja mgrt 2