kriptotrejd ponzi kripto nateg kriptotrejd ponzi kripto nateg

Kriptotrejd / nov ponzi kripto nateg

Kriptotrejd je nov ponzi kripto nateg. Kriptotrejd profil se je na instagramu pojavil pred časom in obljublja ogromne zaslužke. Gre za tipičen nov ponzi kripto nateg, ki ga poznamo iz OneCoin, BitConnecta in podobnih zgodb, ko so obljubljali milijone, vendar so bili vlagatelji zelo dobro nategnjeni in so ostali brez vsega. Pri tem kriptotrejd nategu sodelujejo tudi “znane” Slovenke – Carmen Osovnikar, Laura Beranič in Nina Radi, ki sicer niso znane, ampak jim mediji dajejo svoj prostor, ker so bile udeleženke v “reality” showih.

Ko nekje zasledite stavke: Zaslužek od doma do 150% na mesec,  zaslužek BREZ NALOŽB – potem čim dlje stran od tega, saj gre za tipično ponzi shemo, ki je v zadnjih letih “zakamuflirana” v kriptovalute. Seveda je odločitev posameznika, če bo investiral svoj težko privarčevani denar ali pa si bo celo sposodil denar ali najel kredit, da bo lahko investiral denar v takšen nateg.

Kdo ne bi investiral, če ti anonimni profil kriptotrejd na instagramu zagotavlja “skoraj” 100-odstotno. da bo vloženih 2.000 evrov  v desetih dneh  prineslo najmanj 20 tisoč evrov. In to zgolj za to, ker gre za nov žeton, ki še ne kotira na borzi in bo prinesel tako bajne zaslužke, da so vanj vložile denar zgoraj omenjenje “znane” Slovenke, ki se jim sicer ne sanja kaj je to kripto, ampak so pripravljene za zaslužek storiti vse – tudi nategniti svoje sledivce na družbenih omrežjih.

Seveda mora tudi kriptotrejd nekaj zaslužiti – on si bo vzel petino zaslužka. Ah, kako preprost je ta svet, ko obstaja kup ljudi, ki verjamejo, da so ljudje tako dobri, da jim ponujajo 100-odstotno oplemenitenje denarja, kajne?

Ker bodo “znane” Slovenke verjetno brisale svoje objave, jih uporabnik tviterja Matej Matic, ki je tudi med prvimi izpostavil to novo ponzi kripto shem, zbira in objavlja, da bodo ostala pričevanja o tem kako so one promovirale ta lep nateg.

Glede na to, da gre za prepovedano ponzi shemo, me zanima kaj dela policija in zakaj še niso povabili teh “znanih” Slovenk na pogovor o tem, da bi odkrili kako one dobivajo denar – predvidevam, da izstavljajo račune (hahahahaha) in tako dobijo ta 100-odstotni dobiček, ki ga promovirajo. Upam, da jih tudi FURS pojavi na razgovor, kjer bodo razkrile kdo stoji za anonimnim računom kriptotrejd na instagramu.

kriptotrejd ponzi kripto nateg
kriptotrejd ponzi kripto nateg