redo a1 operater 1 redo a1 operater 1

Redo, digitalni mobilni operater A1 / re:do bo ponujal bo eSIM storitev

Redo (re:do), digitalni mobilni operater družbe A1, bo začel delovati 20. februarja 2023. Ponujal bo zgolj in samo digitalne storitve, kamor sodi tudi eSIM. Ne bo imel svojih poslovalnic, niti ne bo nudil podpore. Na spletni strani redo.si so predstavili “svojo vizijo” in način delovanja, vendar me niso povsem prepričali.

Redo je za svoje ambasadorje preko katerih. bodo “širili” dober glas izbral osebe, ki mi niso poznane – torej nisem jaz njihova ciljna skupina. Tudi platforma, ki so jo izbrali in bo namenjena “nadomestitvi” poslovalnic in podpori, je na pol prevedena. Še bolj zanimivo je, da je domeno redo.si registriral [email protected] in je to tudi vidno v whois.

Očitno bo re:do nagovarjal mlajše generacije, ki vedo kdo so Katka Bogataj, David Amaro, Alja Nike Skrt, tejaveja in ostali “izbrani” ambasadorji.

Aja. eSIM pa bo precej koristna zadeva in upam, da jo čim prej začnejo ponujati.

redo a1 operater 1
redo a1 operater 1
  1. Karkoli, povezano z A1, je po mojih izkušnjah, za v kanto.

  2. Grozno je, kam gre ta digitalizacija in mladi so bolj naivni in neumni, zato se jih lazje zlorabi, ker se ne zavedajo posledic zasebnosti itd… Uporabljajte gotovino, ne uporbljati pametnih telefonov,

    1. hahahahhaha…. Kere neumnosti trosiš.. A pc pa uporabljaš… kr neki

Komentarji so zaprti.