SdSovski protest, ki ga organizira Pavle Rupar bo v živo prenašala nacionalka. To je ta Slovenija leta 2023, ko RTV Slovenija vodi falanga podpornikov SdSovcev. Če se kdo sprašuje kaj je narobe s tem – vse! Ampak lahko pa tudi malce bolj razložim vse skupaj, da bo jasno.

Ko smo vsak petek “kolesarji” protestirali v Ljubljani in ostalih krajih Slovenije, so se SdSovci hudovali, ker so bili protesti omenjeni v poročilih. Še več – totalno so “pizdili” tudi poslanci SdSa nad tem dejanjem nacionalke, ker to pa itak nima pravice, da se pojavi v etru.

Ko se zamenja oblast, ko proteste organizirajo SdSovci se spremenijo vatli in takrat se nacionalka odloči, da bo v živo prenašala proteste. Jeap, prav ste prebrali. Kljub temu, da je vsakomur jasno, da ti ljudje, ki pridejo v Ljubljano nimajo pojma zakaj protestirajo – ker če bi, potem bi jim bilo jasno, da jim je pokojnine “ukradel” Janez z ZUJFom in potem ne bi protestirali proti aktualni vladi, ki s tem nima sicer nič.

No ima, v bistvu jim dviguje pokojnine, ampak za Ruparja, ki želi izkoristiti to za svojo vrnitev v politiko je to nepomembno. Ljudje, ki pridejo na proteste pa itak verjamejo v to, da je Janez edini osamosvojitelj in da brez njega ne bi bilo Slovenije. Verjetno tudi verjamejo v brezmadežno spočetje in podobne stvari.

Glede na to, da so bili petkovi kolesarski protesti precej večji – veliko večje število udeležencev in da jih ni nikoli prenašala nacionalka, me zanima kaj se je spremenilo v tem času? Mogoče pa Janez želi nazaj na ablast in bo izkoristil “upokojence”, da bi vrgel vlado s prestola?

S pomočjo “prijateljev”, ki jih je nastavil na RTV Slovenija počasi tlakuje svojo pot – no, ko začne Pirki in podobni v studijo voditi teoretike zarot in podobne ljudi, potem je jasno, da to nima več nobene veze s samim novinarskim delom in da gre zgolj in samo za lastne interese SdSovcev.