dars dars

Še več zastojev na severni ljubljanski obvoznici / bravo Dars

Čestitke Darsu. Očitno nas med 10. marcem in 14. majem čaka še več zastojev na severni ljubljanski obvoznici, ker bodo obnavljali vozišče med krožiščem Tomačevo in razcepom Zadobrova. Tam, kjer so že sedaj več kot devet mesecev dnevno nastajale kilometrske kolone, bo očitno še več zastojev. Po današnjem jutru sodeč še dodatnih 15 – 25 minut izgube časa dnevno.

Dars znova dokazuje, da se mu “jebe” za vse tiste, ki se dnevno vozijo po slovenskih avtocestah na delo v Ljubljani. Kot da to, da odcep Nove Jarše prenavljajo že več kot devet mesecev, ni dovolj, bodo sedaj za tri mesece še dodatno obremenili in predvsem zožali cestišče na obvoznici in posledično bodo zastoji enormni – nihče verjetno ni pomislil, da se v tem času začnejo “migracije” proti morju in da bi lahko do uredili tudi že pred tem.

Še ena stvar, ki bode v oči – zakaj pri nas Dars oz. njegovi podizvajalci potrebujejo toliko časa, da zamenjajo asfalt oz. zakaj ne naredijo tega v par dneh, kot bi bilo edino logično? Nimamo v Sloveniji dovolj strojev? Tehnologije? Ali pa gre za kaj drugega?

Očitno bom na Izlake hodil samo še med vikendom in upal, da ne bom obstal v neskončnih zastojih. Darsovci pa se nam vsem v brk smejijo in dokazujejo, da se da vse skupaj še počasneje!

    1. Razumljivo je zakaj to delajo. Pomislite, če en avto porabi 2dcl goriva več, koliko litrov več se porabi pri pretoku 70000 avtomobilov. Vse to je strokovno premišljeno naprej.

  1. To je noro. Dejansko je kot si nsapisal, j*** se jim za nas. Mi imao isto sr**** v MS. Že eno leto kopljejo po mestnih cestah, vsak dan dnevno zaprejo dovoz do blokov (ker kopljejo), brez predhodnega obvestila. Ljudje ne morejo v službo,…. Ehh.

  2. Potrebno bi bilo javno pozvati na zagovor ministra za infrastrukturo in podobne tepce ki vlečejo plače za prazni nič. Kar na javno TV v prime time z kupom neugodnih vprašanj. In če odgovori ne bodo pili vodo – marš dol iz položaja. Dosti nam je tega sranja.

  3. Dars bi morali že zdavnaj ukiniti,ker to je nekoristna in nesposobna družba za javno .So tako nesposobni za delo da se jim že cela Evropa smeji ko jih gleda na cestah naslonjenih na lopato,ali pa sedijo ob robu cestišča kjer naj bi delali.

Komentarji so zaprti.