Čestitke Darsu. Očitno nas med 10. marcem in 14. majem čaka še več zastojev na severni ljubljanski obvoznici, ker bodo obnavljali vozišče med krožiščem Tomačevo in razcepom Zadobrova. Tam, kjer so že sedaj več kot devet mesecev dnevno nastajale kilometrske kolone, bo očitno še več zastojev. Po današnjem jutru sodeč še dodatnih 15 – 25 minut izgube časa dnevno.

Dars znova dokazuje, da se mu “jebe” za vse tiste, ki se dnevno vozijo po slovenskih avtocestah na delo v Ljubljani. Kot da to, da odcep Nove Jarše prenavljajo že več kot devet mesecev, ni dovolj, bodo sedaj za tri mesece še dodatno obremenili in predvsem zožali cestišče na obvoznici in posledično bodo zastoji enormni – nihče verjetno ni pomislil, da se v tem času začnejo “migracije” proti morju in da bi lahko do uredili tudi že pred tem.

Še ena stvar, ki bode v oči – zakaj pri nas Dars oz. njegovi podizvajalci potrebujejo toliko časa, da zamenjajo asfalt oz. zakaj ne naredijo tega v par dneh, kot bi bilo edino logično? Nimamo v Sloveniji dovolj strojev? Tehnologije? Ali pa gre za kaj drugega?

Očitno bom na Izlake hodil samo še med vikendom in upal, da ne bom obstal v neskončnih zastojih. Darsovci pa se nam vsem v brk smejijo in dokazujejo, da se da vse skupaj še počasneje!