robert golob svoboda premier slovenije robert golob svoboda premier slovenije

Dr. Robert Golob / zamenjajte svoje PR “svetovalce”

Zadnje dni mediji veliko časa namenjajo zgodbi o samohranilcu dr. Robertu Golobu in njegovi veliki ljubezni Tini Gaber. Ideja, da oseba, ki je še pred parimi meseci “skrbno varovala” zasebno življenje, sedaj postane “ljubljenec” vseh src, je precej narobe. Kdorkoli mu je svetoval pojavljanje v javnosti in govor o tem delu njegovega zasebnega življenja mu ni naredil koristi. Jaz bi mu celo svetoval, da naj zamenja svoje PR “svetovalce”.

Pred meseci je dr. Robert Golob “skrbno” skrival svoje zasebno življenje. Sedaj so se stvari očitno spremenile. Super je, da je zaljubljen, super je, da ima nekoga, in vesel sem zanj.

Ampak malce protislovno izpade vse skupaj, ko je sedaj očitno obrnil vse skupaj in sam razkriva svoje zasebno življenje in tako daje možnost opoziciji, da gre z vsemi topovi nanj. In seveda pri tem ne “šparajo municije,” ko pa si je sam narisal tarčo. Kot da ne bi imel že tako odprte fronte na vseh straneh. Mu je bilo res tega treba v tem času?

Tudi to, da očitno meša zasebno življenje s funkcijo, ki jo opravlja, ni ok. Sicer povsem ne razumem ideje, ki je za tem – ampak predvidevam, da gre zgolj za poskus biti všečen, kar pa se je v javnosti spreobrnilo in ga ni “naredilo” všečnega. Ravno obratno.

Včasih je boljše, da imajo vseeno politiki svoje zasebno življenje, ki ni na očeh javnosti. Tudi če se ločuje in če živi z drugo osebo. Kaj se recimo zgodi, če ga Tina zapusti v naslednjih mesecih? Bo, potem, ko bo našel novo osebo, zopet njo mešal v javno življenje?

Verjetno, če bi bila ta oseba kdorkoli drug kot oseba, ki rabi medijsko pozornost, se sama oseba ne bi izpostavljala temu in bi verjetno raje bila v senci. In da ne bo pomote – seveda je prav, da izpostavi svojo ljubezen, če si želi tako. Ampak tudi javnost ga lahko obsodi glede tega oz. lahko ima svoje poglede in pomisleke, ki jih seveda jasno in glasno razlaga po družbenih omrežjih.

Aja. Pa zgodba o romanci je precej luknjasta in čudna. Ampak o tem naj sodijo drugi. Mene več nič ne more presenetiti – v bistvu sem presenečen, da ni svoje ljubezni zaposlil v svojem kabinetu. No, poskus šale je bil. Upam, da se to ne bo zgodilo.

Sicer pa upam, da je srečen in da se bo zaradi te sreče lahko lotil vseh reform, ki ga čakajo, predvsem pa, da bo končno začel izpolnjevati obljube, ki smo jih slišali pred volitvami. Zaenkrat namreč kaže precej slabo vse skupaj.

Komentarji so zaprti.